Prognoză meteo pentru zilele următoare! Vremea se răcește brusc

Meteorologii au emis o avertizare meteo pentru zilele următoare. Se pare că vremea se va răci brusc, temperaturile ajungând și până la 4 grade. De astăzi au început ploile în mar eparte din țară, iar la munte va ninge și se va depunde strat de zăpadă.

Loading...

Prognoză meteo pentru zilele următoare! Vremea se răcește brusc

Meteorologii au făcut și o prognoză specială pentru Capitală și au anunțat că vremea se va răci brusc și va ajunge până la 4 grade. În următoarele 3 zile vom avea parte de ploi și vânt puternic. Cantitățile de apă care se vor acumula în București vor fi cuprinse între 15 și 25 l/mp, iar vântul va avea unele intensificări temporare și va atinge chiar și 45-55 km/h la rafală.

În zilele de miercuri și joi temperaturile nu vor depăși 10-11 grade, iar vântul va intensifica frigul. Vineri se vor înregistra cele mai mici temperaturile, minimele ajungând chiar și la 2 grade.

Și în restul țării vremea va fi urâtă și temperaturile foarte scăzute. Vor fi prezente intensificări ale vântului și ploi puternice. Meteorologii au anunțat că toată țara se află sub avertizare de frig și ploi. Va ploua îndeosebi în jumătatea de sud a țării, unde local se vor acumula cantități de apă care vor depăși 20…25 l/mp, iar îndeosebi în zona de munte a Olteniei, izolat 40…60 l/mp.

Vremea se va răci treptat, iar vineri (22 noiembrie) și sâmbătă (23 noiembrie) în jumătatea estică a teritoriului României se vor înregistra temperaturi sub normele climatologice ale acestei perioade. Există toate șansele să ningă în zonele de munte în următoarele zile și să de depună chiar și polei.