Puţini ştiau că Margareta Pâslaru are o fiică! Ana Maria locuieşte în America

Cu toții o cunoaștem pe Margareta Pâslaru, una dintre cele mai îndrăgite voci ale muzicii ușoare românești, însă puțină lume știe că aceasta are o fată care i-a moștenit frumusețea, dar nu și talentul (Vezi imaginile în Galeria FOTO). Ana Maria s-a născut în România, dar a fost pe deplin cucerită de visul american, motiv pentru care nu a mai dorit să se întoarcă din Statele Unite, unde mama sa a hotărât să se stabilească împreună cu soțul, în urmă cu mai bine de 35 de ani.

Loading...

Fiica Margaretei Pâslaru este un manager
Deși nu a dorit să ia drumul muzicii, fiica marii noastre artiste a reușit să devină un manager de succes, la doar 35 de ani fiind preşedintele unei companii de consultanţă în domeniu. Nici în viața sentimentală nu o duce tocmai rău, pentru că este căsătorită cu un latino-american și are doi copii pe care bunica, mândră nevoie mare, îi răsfață cum se cuvine de fiecare dată când are ocazia.

Chiar dacă Margareta Pâslaru s-a întors în țară în anii 90, fiica sa a hotărât să rămână peste hotare, locul în care începuse o nouă viață și reușise deja să clădească o carieră. Pe vremea când Nicolae Ceaușescu făcea legea în România comunistă, au existat o serie de zvonuri bizare referitoare la Ana Maria, lansate cel mai probabil de Securitate, pentru a o denigra pe una dintre cele mai îndrăgite interprete ale țării noastre. Mai exact, coform bârfelor de la acea vreme, Margareta ar fi vrut ca fiica ei să-i moștenească culoarea ochilor și, supărată că acest lucru nu s-a întâmplat, artista ar fi obligat-o să facă o operație dificilă, în urma cărei a rămas oarbă.

S-a zvonit că soțul Margaretei Pâslaru s-ar fi spânzurat în podul casei
Un alt zvon răspândit de Securitatea din timpul regimului comunist îl viza pe Gheorghe Sencovici, soțul îndrăgitei soliste de muzică ușoară, despre care se spunea că s-ar fi sinucis în podul casei. Nimic mai adevărat, pentru că Margareta Pâslaru avea să reușească într-un final să obțină viză pentru a-și urma partenerul de viață peste Ocean. Securiștii nu iertau, însă, pe nimeni care avea o rudă peste hotare sau care îndrăznea să părăsească România şi născoceau de fiecare dată povești defăimătoare în birourile instituției.