Raed Arafat: „Asimptomaticul are virusul și transmite!”. Avertismentul făcut de șeful DSU!

Raed Arafat a declarat faptul că asimptomaticii au virusul și îl pot transmite. Iată avertismentul făcut de șeful DSU!

Loading...

Raed a declarat faptul că asimptomaticii au virusul și transmit.
Avertismentul făcut de șeful DSU!
Raed Arafat a făcut noi declarații în contextul crizei de coronavirus. Șeful DSU a făcut și o remarcă referitoare la faptul că au fost peste 1000 de noi cazuri de COVID-19 înregistrate în ultimele 24 de ore. Potrivit spuselor sale, acesta este un lucru care atrage atenția, căci automat, după o vreme va crește și numărul pacienților de la Terapie Intensivă.

„Un număr care nouă ne atrage atenția, pentru că asta înseamnă automat că după o perioadă crește și numărul cazurilor de terapie intensivă”, a spus Raed Arafat la Antena 3.

Raed Arafat: „Asimptomaticul are virusul și transmite!”

În continuare, Raed Arafat a susținut duminică seară, la Antena 3, faptul că multă lume a fost de părere că un asimptomatic este o persoană sănătoasă care nu transmite virusul. Șeful DSU a contrazis ferm acest lucru, spunând că, de fapt, asimptomaticul poate transmite.

Avertismentul făcut de șeful DSU

„Asimptomaticul are virusul și transmite și sunt multe studii la acest moment. Cel puțin câteva din ele le-am primit de la un coleg din Statele Unite, medic implicat direct în tratamentul pacienților cu COVID. Toate studiile avertizează asupra faptului că asimptomaticii transmit”, a continuat șeful DSU.

Tot el a spus că deși o mare parte din populație ar ține cont de măsurile de protecție, dacă un mic procent nu respectă aceste reguli, oamenii vor fi în continuare afectați.

„Dacă 70-80 la sută din populație respectă regulile și știu că trebuie să-i apere pe ceilalți și să se apere pe ei, dacă rămâne un procent care nu respectă și acest procent circulă, nu poartă mască, acest procent va afecta pe restul oamenilor”, a mai spus Arafat.
Sursa spynews.ro