Ramona Bădescu este însărcinată la 50 de ani

Veste frumoasa in lumea noastra. Ramona Bădescu urmează să devină mamă pentru prima dată la 50 de ani. Frumoasa veste a fost dată chiar de simpatica artistă.

Ramona Bădescu a dezvăluit sexul bebeluşului

Ramona Bădescu a dispărut, în ultimul timp, din lumina reflectoarelor din România.

Loading...

Frumoasa actriţă a decis, în urmă cu mulţi ani, să-şi înceapă o nouă viaţă departe e ţara natală. Odată cu plecarea ei, Ramona Bădescu a reuşit să-şi ţină la distanţă şi relaţiile, dar şi tot ceea ce se întâmplă în viaţa ei personală.

Tocmai de aceea, vestea că Ramona Bădescu urmează să devină mamă la 50 de ani a uimit pe toată lumea.

Ramona Bădescu este în culmea fericirii şi aşteaptă cu sufletul la gură venirea pe lume a bebeluşului ei.

Ramona Bădescu a vorbit pentru Ok Magazine şi a dezvăluit că poartă în pântece un băieţel, care va veni pe lume chiar în această lună, spre marea bucurie a părinţilor săi.

“Chiar dacă am 50 de ani ca vârstă anagrafică, ca vârstă biologică am vreo 32, aşa cum arată analizele, pentru că nu am făcut niciodată excese şi am avut o viaţă sănătoasă.

Eu şi iubitul meu luasem hotărârea ca, în luna ianuarie, să recurgem la fertilizare, dar când m-am dus să încep procedura, cu toa­te analizele, doctorul meu gi­necolog m-a privit cu un surâs enorm şi m-a surprins spunân­du-mi că eram deja însărcinată în două săptămâni”, a spus Ramona Bădescu, potrivit sursei citată.

Ramona Bădescu a vorbit şi despre bărbatul pe care îl iubeşte de doi ani. Acesta nu este persoană publică, însă este bărbatul care a reuşit să o facă pe frumoasa româncă să-şi dorească să-i fie alături toată viaţa.

Cei doi se iubesc, se respectă şi sunt cu sufletul la gură în aşteptarea bieţelului lor.