Răsturnare de situație.

Răsturnare de situație în cazul Alexandrei Măceșanu, tânăra care a fost seche’strată, vio’lată și probabil uc’isă de Gheorghe Dincă, mecanicul de 66 de ani din Caracal. Rămășițele descoperite de anchetatori într-o sobă improvizată aflată în curtea criminalului nu sunt ale fetei de 15 ani, ceea ce înseamnă că, în absența trupului neînsuflețit, nu există nicio dovadă concretă cum că aceasta ar fi moartă.

Loading...

Alexandra ar putea fi în viață. Ipoteza unui cunoscut criminolog

Cel puțin așa susține Dan Antonescu, expert în materie de crimin’alistică, acesta exprimându-și convingerea că oasele de mici dimensiuni aparțin uneia sau mai multor copile cu vârste cuprinse între 12 și 17 ani, însă nu și Alexandrei. În argumentarea teoriei sale, specialistul a explicat că adolescenta din Dobrosloveni nu putea fi incinerată în arzătorul creat de monstrul din Caracal.

„Am văzut nenumărate cad’avre carbonizate. Nu dispar așa. Fostul director al crematoriului a spus că e nevoie de o temperatură de cel puțin 1400 de grade și un timp de cel puțin o oră. Iar în butoi mai mult de 200-300 de garde nu se puteau realiza. Mirosul ar fi fost sesizat pe o rază foarte mare. E o minciună. Individul trage de timp”, a declarat Dan Antonescu la Antena 3.

Alexandra Măceșanu ar putea fi în viață

Toată lumea așteaptă cu mari emoții rezultatele oficiale ale testelor ADN și continuă, până la proba contrarie, să spere că Alexandra Măceșanu este în viață, caz în care ipoteza referitoare la o amplă rețea de trafic de persoane ar deveni din ce în ce mai probabilă. De altfel, Vladimir Beliș, fost director al IML,  susține, la rândul său, teoria conform căreia fata nu ar fi fost arsă în „butoiul” lui Gheorghe Dincă.

„Eu cred că nu se va nu se va găsi material biologic sau dacă se va găsi nu va duce la o identificare certă a persoanei. Eu am un dubiu asupra mo’rţii fetei. Daca nu avem cada’vru, mergem pe supoziţii. Dincă nu poate fi acuzat de crimă câtă vreme nu avem nicio existenţă a unui cad’avru. Nici Cioacă nu a fost acuzat de crimă, ci de leziuni cauza’toare de mo’arte, pentru că nu s-a găsit cada’vrul” , a declarat reputatul medic legist, cu experiență de peste 60 de ani.