“Răzvan o zis că mai întâi o să fie botezul lui şi apoi nunta. L-am prins de mai multe ori pe telefon când se uita la predicile pastorilor de la noi de la biserică.“

La început, povestea de iubire dintre îndrăgita cântăreaţă şi prezentatorul de la Antenă a fost privită cu scepticisim. Ea, mult prea tânără şi exuberantă, el, o vedetă tv cu obligaţii, doi copii şi o fostă soţie.

Loading...

Mulţi au crezut că va fi ca un foc de paie, însă doar pentru că habar nu aveau despre „cei şapte ani de acasă” pe care Lidia îi avea.

Simpatica solistă era abia la început, nu cunoscuse consacrarea încă şi lumea nu o cunoştea prea bine. Cu timpul, odată cu ascensiunea ei în lumea muzicală, au ieşit la iveală o serie de informaţii.

Lidia Buble provine dintr-o familie extrem de numeroasă, este printre copiii cei mici, iar familia ei este de religie penticostală. Surorile şi fraţii ei, chiar şi ea când e acasă în Ardeal, merg la slujbă şi cântă în corul bisericii în fiecare duminică.

Ce gest ar face Răzvan din dragoste pentru Lidia

Zilele trecute, una dintre surorile Lidiei a fost mireasă. Şi de la eveniment a lipsit… Răzvan. Prilej pentru cârcotaşi să dea drumul comentariilor răutăcioase. Cum că părinţii Lidiei nu ar privi cu ochi buni relaţia.

Dar exuberantă şi toată un zâmbet, chiar cântăreaţa a lămurit problema. Deşi sunt împreună de câţiva ani, Răzvan şi familia ei, părinţii, mai exact, nu s-au întâlnit niciodată.

„Răzvan nu o să-mi cunoască niciodată părinţii până nu are de gând să ne căsătorim. În momentul în care are în plan, vine la tati acasă, mă cere. Tati a zis: mă, fată, voi sunteţi 11 copii, 5 fete şi 7 băieţi, păi dacă eu o să vă cunosc vouă toţi iubiţii şi toate iubitele?… Nu, vreau să-i cunosc decât pe cei cu care vă întemeiaţi o familie.”, a mărturisit cu sinceritate Lidia Buble, la Antena 1.

Şi a mai spus Lidia încă ceva. Că Răzvan Simion, care e creştin ortodox, se gândeşte serios să treacă la religia ei.

“Răzvan o zis că mai întâi o să fie botezul lui şi apoi nunta. El a zis de mai multe ori şi l-am prins de mai multe ori, nu ştia că sunt în casă, intram tiptil tiptil, şi l-am prins pe telefon când se uita la predicile pastorilor de la noi de la biserică. Răzvan cred că ştie Biblia, spre ruşinea mea, mult mai bine decât mine, tot ştie, de multe ori îmi răspunde în versete.”, a încheiat artista, care e convinsă că tatăl şi iubitul ei se vor înţelege perfect atunci când se vor cunoaşte!