Reacția familiei Luzei Melencu, după ce anchetatorii spun că i-ar fi putut găsi trupul

Reacția familiei Luzei Melencu, după ce anchetatorii spun că i-ar fi putut găsi trupul

Loading...

Familia Luizei Melencu a fost chemată de polițiști pentru a încerca să-și identifica fiica pe imaginile surprinse într-un mall din Craiova. Criminalul Gheorghe Dincă a declarat – în fața celor care îl anchetează – că a uci‘s-o și pe Luiza, nu numai pe Alexandra Măceșanu. Anchetatorii știu, deocamdată, că doar Alexandra Măceșanu a fost omorâtă în ”Casa groazei” din Caracal.

În urmă cu putin timp, potrivit Antena 3, corpul Luizei a fost găsit într-o pădure de lângă Caracal. Cercetarea la locuinţa lui Gheorghe Dincă a fost efectuată în ultimele trei zile de echipe complexe, formate din procurori DIICOT şi poliţişti specializaţi din cadrul Poliţiei Române.

Inainte de descoperirea făcută în pădure, o serie de imagini surprinse intr-un mall ar fi indicat-o pe Luiza, prima victima disparuta.
„Cu privire la acel filmuleț din mall, ne-am uitat la imagini, nu este Luiza. Mama spune că Luiza nu e moartă. Instinctul ei de mamă spune asta. Nu era niciun motiv ca Luiza să stea ascunsă. Măcar mamei ei îi spunea. Erau prietene”, a mai spus mătușa Luizei Melencu.

Mătușa Luizei Melencu spune că familia este foarte supărată pentru că nu a fost anunțată să participe la cercetarea de la fața locului.

„Vreau să fiu și eu contactată, să știm și noi ce se întâmplă. Rog autoritățile să ne dea și nouă informații, să știm ce facem. Când a venit domnul procuror Vasilescu, vinerea trecută, ne-a arătat bijuteriile. În acele bijuterii nu s-a găsit nimic care să fie ale fiicei mele. Din momentul acela nimeni nu ne-a mai contactat. Tot ce știm, știm de la televiziune. Ieri, s-a găsit un rucsac, fiica mea avea un rucsac la data dispariției. Nu ne-au arătat nimic. Chiar rog autoritățile să ne contacteze și pe noi”, a declarat mama Luizei la un post TV.

Luiza ar fi plecat de acasă cu un rucsac și, din ceea ce spune mătușa fetei, acel rucsac ar fi fost găsit la domiciliul lui Dincă. Informația nu a fost confirmată din surse oficiale.