Rezultatele analizelor lui Mario Iorgulescu

Ultimele rezultate arată că Mario Iorgulescu ar fi consumat alcool, dar și cocaină înainte de a produce teribilul accident în care un tată a doi copii mcii și-a pierdut viața.

Mai multe surse spun că Mario era clientul fidel al unui dealaer de droguri.

Rezultatele analizelor lui Mario Iorgulescu! Tânărul era drogat și băut
Conform mai multor surse judiciare, medicii legiști au constatat că Mario Iorgulescu avea o alcoolemie de 1,96 g/l alcool pur în sânge la prima verificare şi 1,76 la a doua verificare.

De aici putem deduce că fiul lui gino Iorgulescu ar fi putut avea 2,20 g/l alcool pur în sânge în momentul în care s-a petrecut groaznicul accident.

Rezultate de ultimă oră arată că Mario Iorgulescu a iești pozitiv la testul privind consumul de cocaină.

Rezultatele prezentate mai sus nu sunt cele oficiale, ci doar informații pe surse. În curând medicii legiști vor anunța rezultatele oficiale obținute în urma analizelor efectuate.

Vă reamintim că fiul lui Gino Iorgulescu a provocat un accident în care un tânăr tată a doi copii și-a pierdut viața.

Iorgulescu gonea cu peste 240 km/oră când a intrat pe constrasens și s-a izbit într-un autoturism vechi marca Audi. Șoferul din Audi a murit pe loc

Acesta avea 24 de ani și acasă îl așteptau soția și cei doi copii, o fetiță și un băiețel. Tânărul va fi înmormântat astăzi.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, dar punerea sub învinuire nu poate fi încă efectuată, atât timp cât fiul șefului de la Liga Profesionistă de Fotbal este în spital.

Starea lui nu este una bună, deși a iești din comă.