Rică Răducanu și soția sa, testați pozitiv cu SARS-CoV-2: “Sunt internați în spital”

Emoții puternice în familia lui Rică Răducanu! Fostul portar al Rapidului și soția lui au fost testați pozitiv cu SARS-CoV-2 și se află internați în același spital. Anunțul trist a fost făcut de oficialii clubului Rapid.

Rică Răducanu și soția sa, infectați cu noul coronavirus

În vârstă de 74 de ani, Rică Răducanu a contractat COVID-19 și, din păcate, soția lui nu a scăpat de diagnosticul crunt. Deocamdată, nu se știe cât de gravă este forma bolii pe care o au cei doi soți.

“Suntem lângă legenda noastră Rică Răducanu, cel care este internat în spital alături de soția sa, ambii având COVID-19. Însănătoșire grabnică!” este mesajul transmis pe Facebook de reprezentanții Rapidului.

Rică Răducanu, diagnosticat cu sindromul apnee în somn

În urmă cu mai bine de doi ani, legenda Rapidului a aflat că suferă de apnee în somn, o maladie care duce la moarte subită. Această afecțiune este întâlnită la un sfert dintre bărbați.

“Din cauza loviturilor și a plonjoanelor. Mulți mi-au dat cu piciorul în nas, mi-au rupt toată partea asta și nu respir deloc pe aici. Apoi am avut probleme cu gâtul, cu lovituri la cap, peste tot și mi-a zis că trebuie să vin, că s-ar putea să mor în somn. Habar n-am că sforăi. Nevasta zice că pufăi ca locomotiva.

E grea pentru mine treaba asta, dar n-am ce să fac. Trebuie să încep cu 2-3 ore, apoi cu 5 ore până mă obișnuiesc. Până la urmă, dacă te simți bine, te legi cu orice. Treaba e să te simți bine, că până la urmă asta vrem toți, să ne simțim bine”, a declarat fostul sportiv în vara lui 2018 pentru Digi24.

În 2019, Rică Răducanu a fost operat de urgență, după ce s-a simțit foarte rău; ulterior, el a mers în platoul emisiunii lui Cătălin Măruță și a vorbit despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat scrie Cancan.