Romania, in lacrimi! Locul de veci pentru Mihai Constantinescu este pregatit

Din păcate, veștile nu sunt prea bune în cazul lui Mihai Constantinescu! Au trecut deja mai multe luni de când se află în comă și, din păcate, nu și-a revenit. Îndrăgitul artist se află internat în continuare la Spitalul Floreasca.

Mihai Constantinescu are loc de veci. Toți apropiații săi se roagă pentru sănătatea lui, așa cum au făcut-o încă din prima zi. Medicii se păstrează, totuși, rezervați.

De-a lungul timpului, au existat și perioade în care Mihai Contantinesu s-a simțit ceva mai bine, însă acestea alternează cu perioade foarte dificile.

Încă de la finalul anului trecut, cunoscutul artist și-ar fi prevăzut sfârșitul. A fost momentul în care a început să-și pregătească locul de veci, la Cimitirul Ghencea.

Potrivit medicilor, artistul nu a mișcat niciun deget, iar starea lui nu dă semne că s-ar putea ameliora. Cântărețul rămâne supravegheat, douăzeci și patru de ore din douăzeci și patru, de către personalul medical.

Artistul și-a prevestit moartea.

Încă de la finalul anului trecut, Mihai Constantinescu și-ar fi prevăzut moartea. Acesta a fost momentul în care a început să-și pregătească locul de veci, la Cimitirul Ghencea.