Românii au mult umor! Cele mai bune glume din online după aterizarea de urgență a elicopterului american, Black Hawk, în Piaţa Charles de Gaulle

Îurma incidentului aerian petrecut în București, românii s-au întrecut în glume, iar unele dintre ele au devenit virale. CANCAN a făcut o selecție și vi le dezvăluim pe cele mai bune despre aterizarea de urgență a elicopterului Black Hawk. Înainte de a vedea cât de bine stă poporul nostru la capitolul umor, îl felicităm pe pilot pentru că, într-o situaţie limită, care putea să se transforme într-o tragedie, singurele pagube au fost doi stâlpi de electricitate. La bordul aparatului de zbor se aflau câțiva militari americani.

Cele mai faine glume din online după aterizarea forțată a elicopterului Black Hawk în Piaţa Charles de Gaulle

Una dintre glumele legate de incidentul cu elicopterul american are legătură cu scumpirea biletelor de la STB, după cum puteți remarca în galeria foto a articolului, dar și în imaginea din stânga colajului de mai jos. Altcineva a făcut haz pe seama tarifelor de la Uber, iar un internaut cu multă imaginație a realizat o așa-zisă discuție pe care militarii americani ar fi purtat-o la bordul aparatului de zbor Black Hawk.

Americanii…
– Suntem deasupra Bucureștiului… ăștia au shaorma bună. Oprim?
– Da… John! Ăștia nu au locuri de parcare… dă și tu pe avarii aici, în rond, că nu stăm mult.

Trei dintre numeroasele glume apărute pe social media astăzi, după aterizarea forțată a elicopterului Black Hawk în care se aflau mai mulți militari americani © Facebook
Descoperă: Cine sunt polițiștii care au oprit traficul în Piața Charles de Gaulle, după ce un elicopter american a aterizat forțat pe carosabil

Marian Godină, jurnaliștii revistei Kamikaze, cei de la Times New Roman nu au ratat ocazia de a face haz de episodul trăit azi de pilotul aflat la manșa elicopterului american și colegii care l-au însoțit în timpul unui excercițiu de antrenament pentru ceea ce trebuia să fie un zbor demonstrativ de Ziua Aviației, pe 20 iulie.

“Despre traficul unui oraș în care aterizează un elicopter nu mai poți spune că e foarte aglomerat. ?”, a scris celebrul polițist din Brașov. Unii dintre internauți nu “i-au gustat” gluma și i-a lăsat următorul comentariu: “Colegii tai, aproape veșnic prezenți în locul ala, s-au mobilizat exemplar și au eliberat zona, altfel ar fi fost cam nașpa. Altfel, te invitam cu drag sa te bucuri de traficul lejer din acea zona (și nu numai) ?”.

Publicația kmkz.ro a transmis: “Elicopterul american care a aterizat la Charles de Gaulle a distrus panseluțe de 3-4 ori mai scumpe decât el!”, iar TNR a făcut următoarea glumă: “Un pilot aventuros, care a zburat prea aproape de munții de gunoaie din Sectorul 1, s-a izbit de vârful unuia dintre ei și a fost nevoit să aterizeze de urgență în Piața Charles de Gaulle. Este deja al patrulea elicopter din ultima lună care e încurcat de munții de gunoaie, însă primul care a fost nevoit să și aterizeze de urgență” – imaginea o puteți vedea în galeria foto a articolului.

Aceste două glume au stârnit multe hohote de râs și au fost apreciate de internauțio © Facebook
Aceste două glume au stârnit multe hohote de râs și au fost apreciate de internauțio © Facebook
Nu rata: Imagini nedifuzate până acum cu aterizarea forțată a elicopterului Black Hawk american, în Piața Charles de Gaulle. Șoferii au crezut că nu văd bine!

Una dintre glumele despre aterizarea forțată a elicopterului care aparține Armatei americane în Piaţa Charles de Gaulle a fost legată de eliberarea condiționată a lui Liviu Dragnea.

După cum puteți observa în cea de-a patra imagine din galeria foto a articolului există aparatul de zbor, fostul lider PSD, dar și mesajul: “We need a mechanic! (n.r.: Avem nevoie de un mecanic!)”. Fostul politician este absolvent al Facultăţii de Transporturi Auto a Politehnicii din Capitală, iar primul loc de muncă a fost la Secţia Auto a Întreprinderii de Utilaj Greu şi Transport pentru Construcţii Craiova.