Rugăciune pentru Bulgaria. Unește-te în rugăciune cu creștinii din poporul Bulgar și luptă cu întunericul.

Mijlocire pentru Bulgaria – Noaptea trecută, când m-am rugat împreună cu Biserica Profides Paris pentru Bulgaria, Dumnezeu mi-a arătat ceva. Am văzut un mare întuneric care înghițise pe jumătate această țară, în acest întuneric erau chipuri de demoni.

Cu repeziciune voiau să înghită întreaga țară, însă câțiva credincioși se rugau și aveau niște făclii mari cu care luminau țara lor ca întunericul să nu-i cuprindă. Însă acestor creștini bulgari li s-au alăturat din toată Europa mai ales din România foarte mulți alți credincioși cu fălclii și au format astfel un grup mare care făcea față acestui întuneric, făcându-l să bată în retragere.

Biserica lui Hristos din Bulgaria este amenințată de niște legi care dacă s-ar da i-ar limita închinarea liberă, expansiunea și cucerirea de noi suflete pentru Hristos. Asta vrea vrăjmașul nostru, să ne limiteze, să ne scoată din cursă și să ne umilească. Dacă nu vom mijloci pentru ei, va veni rândul nostru, întunericul nu stă degeaba. El vrea să cucerească națiune după națiune.

Unele sunt de mult sub asediu, în unele nu e nevoie de legi care să limiteze Biserica pentru că acolo ea practic nu există, mai e câte o lumină și prea mult întuneric.

Ce m-a impresionat a fost faptul că am văzut mulți creștini trecând granița Bulgariei cu acele făclii pentru a face lumină, pentru a risipi întunericul, demonii de peste această națiune. Știu că fizic acești oameni nu vor trece granița dar în duhul o vor face, când mă rog pentru cineva la 10.000 km eu sunt acolo cu el și lupt, asta le spunea adesea și Pavel creștinilor de pretutindeni pe unde trimitea scrisori, că în trup nu e cu ei, dar că în duhul e în mijlocul lor mijlocind pentru ei.

Unește-te în rugăciune cu creștinii din poporul Bulgar și luptă cu întunericul. Fii o lumină chiar acum!

Sursa: Tony Berbece