Rugăciunea are putere – David a strigat către Dumnezeu: „Nu știu dacă ești real, dar dacă ești, vreau să te cunosc, te rog ajută-mă”

SUA – Un om care a trăit cufundat în lumea drogurilor și care era pe punctul de a – și pierde un rinichi din cauza modului rău de trai, a găsit vindecare după ce și-a dat viața lui Hristos într-un pat de spital.

David Valcich spune că atunci când era adolescent, îi plăcea foarte mult sportul , dar că el a fost, de asemenea, influențat de prietenii săi să urmeze calea greșită.

Când a ajuns la Universitatea de Stat din Tennessee, a venit să participe la selecția de fotbal , dar lamentablement și prietenii l – au dus la petreceri , iar în aceste locuri au venit să consume cantități mari de “calmant al durerii”, care mai târziu a devenit un viciu.

„Am vrut ceva care să opreasca durerea emoțiilor și rănilor sufletești care nu au fost niciodată tratate „, a declarat David pentru CBN News.

După ce și-a dat seama că șansele sale de student și de jucător s-au dus , el sa afundat tot mai mult în cocaină în următorii zece ani. El numește faza deceniului ca a pierdut 20 de ani din viața sa.

Într-o zi, după una din aceste petreceri, David s-a trezit într-un pat de spital. Doctorii i-au spus că rinichii lui nu mai funcționează. El a avut insuficiență renală și a dezvoltat hepatita C. Doctorii l-au informat că va trebui să se bazeze pe dializă pentru tot restul vieții, dacă nu va face un transplant.

„Vestea a fost ca și cum cineva tocmai l-a bătut cu o bucată de cărămidă în piept”, își amintește el. ” Am intrat în disperare totală. În timp ce așteptam în spital, îmi parea rău pentru timpul pierdut ” , a spus el.

După patru zile fără ameliorare, medicii au raportat că urmau să înceapă dializa . În acea noapte, David a strigat către Dumnezeu: „Nu știu dacă ești real, dar dacă ești, vreau să te cunosc, te rog ajută-mă”.

Doctorii au sosit a doua zi cu cele mai bune analize: fără nici o explicație , viața lui David a făcut o schimbare. ” Știam că Dumnezeu mi-a răspuns la rugăciunea mea. Am fost surprins ” , a spus el.

David a fost eliberat de aceste vicii și a mers să locuiască împreună cu mama sa. De atunci s-a dedicat studiului Bibliei și mărturisirea despre puterea vindecătoare a lui Dumnezeu.

„ Eu știu că Dumnezeu a vindecat rinichii mei în acel pat de spital , eu știu că Isus Hristos a fost real și s-a născut în această lume și a murit pentru mine ca să – mi dea mântuirea“ , a spus el.