Rugăciunea care trebuie spusă zilnic de fiecare mamă, pentru binecuvântarea copiilor

Asta e cea mai puternica rugaciune pe care o mama o poate spune, este o rugaciunea pe care mamele ar trebui sa o rosteasca pentru copilul ei zilnic.

Doamne, Hristoase, ai milă de copiii mei (numele), pazeste-i cu acoperamantul Tau, fereste-i de uneltirile celui rau, departeaza de la ei dusmanii, deschide urechile si ochii lor, daruieste-le inima smerita. Doamne, toti suntem fapturile Tale, ai mila de copiii mei acestia (numele) si indrepteaza-i spre pocainta. Doamne mantuieste pe copiii mei (numele) si lumineaza-le mintea cu lumina intelepciunii evanghelice, indrepteaza-i pe calea poruncilor Tale si invata-i, Mantuitorule, sa faca voia Ta, caci Tu esti Dumnezeul nostru.

Doamne, Ziditorul tuturor fapturilor, din mare mila Ta m-ai invrednicit sa fiu mama, din bunatatea Ta mi-ai daruit copii. De aceea indraznesc sa Te rog, ca ei sunt copiii Tai, Tu le-ai dat viata si suflet nemuritor, iar prin Botez le-ai dat viata vesnica, i-ai infiat si i-ai primit in Biserica Ta. Doamne, da-le ca sa ramana in aceasta stare binecuvantata pana la sfarsitul vietii. invredniceste-i de Tainele Tale, sfinteste-i cu adevarul Tau, ca prin ei sa se preamareasca numele Tau.

Trimite-mi ajutorul Tau binecuvantat in educarea lor pentru slava numelui Tau si pentru folosul aproapelui. Da-mi pentru aceasta rabdare si putere. Invata-ma sa sadesc in ei intelepciunea adevarata si frica Ta, ca sa Te iubeasca din tot sufletul lor si din tot cugetul lor si toata viata sa asculte de cuvintele Tale. Amin. În numele Domnului m-am rugat!

Incredinteaza-ti toate lucrurile in mainile lui Dumnezeu si El va acea grijă!