Rupere de nori deasupra Constanţei. Zona Ovidiu – Constanţa a fost în această după-amiază sub avertizare nowcasting cod portocaliu.

Rupere de nori deasupra Constanţei. Zona Ovidiu – Constanţa a fost în această după-amiază sub avertizare nowcasting cod portocaliu.

Pe centura care leagă Ovidiu de Agigea, şoferii au fost nevoiţi să oprească pentru a-şi proteja maşinile – atât de mari erau bucăţile de gheaţă, încât autostrada s-a albit, pur şi simplu, ca iarna.

A plouat abundent şi deasupra oraşului, dar, din fericire, aici, grindina n-a mai avut dimensiuni atât de mari şi nu a provocat probleme deosebite.

Asta dupa ce in Drajna, jud Calarasi:

O tornadă uriaşă a lovit la Drajna, în judeţul Călăraşi, iar şoferii au oprit să privească şi să filmeze uluiţi imagini cum rar s-au mai văzut în România.

ANM a emis mai multe alerte Cod Portocaliu şi Cod Galben pentru mai multe judeţe, însă nimeni nu se aştepta la aşa ceva, realează  observatortv.

Tornadă uriaşă la Călăraşi

O tornadă uriaşă a lovit la Drajna, în Călăraşi, în timpul unei avertizări meteo de fenomene periculoase cu efect imediat, emise de ANM.

Imaginile incredibile au fost surprinse de şoferii care s-au oprit să filmeze fenomenul meteo.

Unele persoane s-au apropiat foarte mult de tornadă, ca să filmeze.

Un autocar s-a rasturnat:

Video cu localitatea Tandarei: