S-a mutat în casă nouă și a găsit o trapă care ducea în pod. Cum a reacționat bărbatul

Josh Ferrin, un bărbat din Statele Unite ale Americii, a avut parte de

o descoperire surprinzătoare atunci când a intrat pentru prima dată în podul noii sale case.

Acesta se mutase, alături de familie, într-o casă în care locuise altcineva. Chiar dacă nu era o casă nouă și necesita reparații, John Ferrin a știut că aceea va fi prima locuință oficială a familiei lui.

Bărbatul a avut parte de surpriza vieții lui

Proprietatea din Bountiful, Utah, nu a venit la pachet doar cu nevoia de reparații. Bărbatul a avut parte de surpriza vieții lui atunci când a urcat, pentru prima dată, în podul casei, ascuns după o trapă.

Dorind să treacă pe o listă toate reparațiile de care avea nevoie locuința, John Ferrin a ajuns și în garaj, de unde a semnalat existența unei trape. Dându-și seama că aceasta duce în pod,

bărbatul a fost curios cu privire la acel spațiu.

Totuși, curiozitatea nu s-a oprit aici. Bărbatul a dorit să știe cât spațiu de depozitare este în pod, așa că a luat o scară și a reușit să intre în încăpere. Nu doar faptul că în acea cameră nu se mai intrase

de mult i-a atras atenția, ci și o cutie veche, de pe vremea celui de-al Doilea Război Mondial.

În acea cutie, spre uimirea totală a bărbatului, se aflau teancuri de bani legați cu ață. Prima reacție a bărbatului a fost să își anunțe soția, motiv pentru care a observat existența celorlalte cutii de-abia la o căutare mai amănunțită.

Bărbatul a găsit, în total, 7 cutii

După ce a explorat, cu atenție, fiecare colț al camerei, John a descoperit nici mai mult, nici mai puțin de 7 astfel de cutii, toate pline cu teancuri de bani. După ce au fost coborâți din pod, John

, alături de familie, a început să numere banii.

În total, în podul casei, se aflau 40.000 de dolari. La vederea unei asemenea sume, bărbatul nu a știut, inițial, cum să reacționeze. Totuși, ceea ce a făcut acesta în continuare a luat prin surprindere întreaga lume.

Bărbatul a aflat că fostul proprietar, care decedase cu un an în urmă, era tatăl a șase copii. Astfel, a decis să îi contacteze și să le ofere banii înapoi, gândindu-se la munca depusă de locatarul anterior.

Din păcate, fostul proprietar a murit înainte să anunțe copiii de existența banilor, iar John Ferrin a avut tăria de caracter pentru a le oferi comoara găsită în pod.

La vederea banilor, unul dintre copiii fostului proprietar a declarat că tatăl lui obișnuia să ascundă bani în casă și că au mai găsit dolari sub pat și sub canapeam, scrie Agromedia.ro