Vițelușa roșie s-a născut, este așteptată de poporul Ales

Nașterea unei vițelușe în întregime de culoare roșie ar putea fi primul semn al împlinirii profeției despre vremurile din urmă, potrivit Institutului Templului. Potrivit CBN News, animalul de sex feminin s-a născut în Israel pe 28 august 2018.

Loading...

„Vițelușa este în prezent un candidat viabil și va fi examinat pentru a vedea dacă posedă toate calitățile animalului mult așteptat”, se precizează în declarația Institutului Templului. În teologia evreiască, vițeaua roșie reprezintă un semn important a începerii reconstrucției celui de-al treilea Templu din Ierusalim. Animalul nou-născut va trebui sacrificat pentru a purifica templul. Acest eveniment va deschide calea pentru întoarcerea lui Hristos, spun evreii.

Un grup de rabini au verificat deja vițelulșa, susținând că aceasta îndeplinește cerințele biblice. Conform acestor cerințe, vițelușa trebuie să fie de culoare roșie și poate avea numai două fire de păr care să nu aibă această culoare. Vițelușa nu poate fi împerecheată și nu poate fi folosită pentru muncă.

Trebuie să treacă între 3 și 4 ani pentru a putea fi sacrificată. „Nu s-a născut nicio vițelușă roșie în ultimii 2000 de ani, poate pentru că nu era timpul potrivit”, a declarat Rabbi Chaim Richman, directorul internațional al Institutului Templului, informeaza  Christian Headlines via Alfa Omega

Sa nu uitam ca in urma cu putin timp era anuntat: „Sanhedrin pregătește monede cu imaginea lui Trump și Cyrus pentru a promova reconstruirea a celui de al Treilea Templului”

Cu recunoștință față de președintele american Donald Trump, pentru recunoașterea Ierusalimului drept capitală a Ierusalimului, Sanhedrin Centrul Educațional și Centrul Educațional Mikdash creează o copie a șekelului de argint poruncit biblic de a fi donat de fiecăre bărbat evreu la Templu.

„Bătrânii nu vor da mai mult, iar săracii nu vor da mai puțin decât jumătate de siclu, când vor da darul lui Dumnezeu, pentru a face ispășire pentru sufletele voastre”. Exodul 30:15 Rabinul Hillel Weiss, președintele Asociației Mikdash & Tsion, care inițiază construire Templului și care reprezintă toate mișcările templelor, a explicat că motivația inițială de a pune imaginea președintelui american pe monedă a fost ca un drept de mulțumire pentru sprijinul său față de Israel.

„Recunoștința este o trăsătură importantă și sfântă”, a declarat Rabbi Weiss, care este de asemenea purtător de cuvânt al nașterii Sinedriu, pentru Breaking Israel News. „A făcut o faptă mare și istorică pentru care o evrei îi mulțumesc.” O imagine a președintelui Trump va fi gravată alături de o imagine a vechiului rege persan, Cyrus, care a facilitat construirea celui de-al doilea templu care a pus capăt Exilului Babilonian dîn anul 538 î.en.

(Imaginea de mai jos este un design propus. Moneda actuală poate fi ușor diferită.)

Trump-Cyrus Argintiu de jumătate de șekel (Imagine Mordechai Persoff)

O inscripție de comemorare a domnului Arthur Balfour, secretarul britanic de externe, care a emis ceea ce s-a numit „Declarația Balfour”, care a cerut înființarea unei patrimi evreiești în ceea ce era atunci mandatul britanic al Palestinei, va apărea, de asemenea, pe fața monedei. Partea din spate a monedei va fi gravată cu o imagine a Templului.

Moneda de argint de jumătate de șekel (Imagine de la curtea lui Mordechai Persoff)

Rabbi Weiss a subliniat că obiectivele lui Trump vor deveni fructuoase numai dacă sunt orientate spre reconstruirea Templului evreiesc.

„Cyrus și Balfour, ne-evrei care au jucat un rol enorm de important în istoria evreilor au căzut și succesul lor politic a suferit ca rezultat”, a spus Rabbi Weiss.

„Agenda politică a lui Trump poate avea succes numai dacă se concentrează asupra construirii celui de-al Treilea Templu pe locul pe care Dumnezeu l-a ales: Muntele Templului.”

Rabi Weiss a remarcat că Cyrus a dat în cele din urmă atenție fracțiunilor din imperiul său care se opunea poporului evreu, iar dinastia lui a suferit. De asemenea, Rabbi Weiss a subliniat că cariera politică a lui Lord Balfour, una dintre cele mai lungi din istoria britanică, s-a soldat cu eșecul în demisia guvernului.

Balfour a renunțat parțial la Declarația de la Balfour la conferința de la San Remo din 1920, când zona din mandatul Palestinei care era la est de râul Iordan a fost luată de pe teren pentru a fi desemnată pentru o locuință națională evreiască.

Moneda va conține cel puțin 9,5 grame de argint pur, conform legii evreiești, dar Rabbi Weiss a subliniat că moneda însăși nu este destinată să îndeplinească porunca biblică. Ca rezultat, nu este sfințit oficial și desemnat pentru a fi folosit în Templu.

„Mitzvahul (porunca biblică) este pentru oamenii evrei de vârste specifice să sfințească moneda la Templu. Până când Templul este construit, nu este posibil să se sfințească nimic în Templu”, a explicat Rabbi Weiss.

„Această monedă are rolul de a ajuta la pregătirea Templului și oricine poate lua parte la aceasta în orice moment”.

Încasările din vânzarea monedei vor fi folosite în reînnoirea serviciilor Templului, precum și în alte acțiuni educaționale și practice care ajută la pregătirea pentru Templul al III-lea. În cazul în care va fi necesar, încasările vor fi folosite pentru construcția actuală a Templului.

Moneda poate fi comandată aici pe site-ul Centrului Educațional Mikdash.

Stim ca venirea lui Hristos este aproape si fie ca se intampla una sau alta noi trebuie sa ne indreptam mintea si inima catre Dumnezeu. Sa fim gata si sa ne pregatim sa fim gata pentru venirea Mirelul.

Cand va veni Mirele? Nimeni nu stie in fara de Dumnezeu Tatal. Avem semnele venirii Lui si e chiar la usii.

Sursă: Christian Headlines via Alfaomega.tv