Sa vezi si sa nu crezi. Cati lei i-a dat Gigi Becali femeii nevoiase din imagine. Imagini realizate ieri

Gigi Becali este un milionar atipic care, de regula, are in buzunar teancuri de bancnote. Exista insa si situatii, ce-i drept foarte rare, cand patronul FCSB-ului ajunge la fundul sacului. Este momentul in care omul de afaceri “ia cu asalt” banca, asa cum s-a intamplat recent.

Loading...

Gigi Becali a demonstrat, de fiecare data cand a avut ocazia, ca este o “fabrica” de bani. A dat imprumuturi cu nemiluita, a facut donatii, a construit biserici… Ba mai mult, in trecut, chiar s-a laudat ca si-a ajutat, in total, prietenii cu 50 de milioane de euro! Dar nu va imaginati ca buzunarele latifundiarului sunt ca un sac fara fund. Se mai termina si la el lichiditatile, si merge ca orice muritor cu nevoi… la banca.

Cu sacii de bani la subrat

Gigi Becali a fost intalnit la o banca din Capitala. Ionut Lutu, aghiotantul sau, i-a asigurat, permanent, securitatea. Cei doi au iesit din institutia bancara situata in zona Dorobanti cu cate un sac de bancnote! Patronul FCSB-ului a afisat un zambet larg de satisfactie, lucru, de altfel, explicabil daca tinem cont ca a intrat in posesia “prazii”. A plecat triumfator din zona si s-a retras, alaturi de omul sau de incredere, incotro avea treaba.

Inclusiv vestimentatia aleasa de Gigi Becali pentru aceasta ”misiune” a fost inedita. Celebrul om de afaceri s-a imbracat super-lejer, iar sacul cu bani scosi din banca l-a carat la subrat, ca nu cumva cineva sa intuiasca ce tine acolo. Imaginile abracadabrante cu patronul FCSB-ului si Ionut Lutu dupa ce au “spart” banca sunt de-a dreptul senzationale si nu merita, sub nicio forma, ratate. Cert este ca asa “pachete” vezi o data in viata…100 lei, “prima” pentru o vanzatoare

Sursa: Ioana Cuzino