Scapa De Bataturi Rapid Cu Coaja De Lamaie

Bataturile reprezinta zone de piele intarita, moarta, care pot fi extrem de inestetice si chiar dureroase. In sezonul rece piele este mult mai predispusa la aparitia bataturilor deoarece picioarele noastre stau mereu acoperite, sunt agresate cu incaltaminte dura, de multe ori nepotrivita si nu le mai hidratam in mod corespunzator.

Inainte de toate trebuie sa stiti ca bataturile sunt absolut normale pentru o persoana sanatoasa si activa, asa ca nu aveti de ce sa va faceti griji in privinta lor, mai ales cand sunt in faza incipienta. Ele pot deveni dureroase atunci cand se maresc, se intaresc si nu sunt inlaturate la timp.

Bataturile de la picioare se formeaza in talpa, pe calcai si sub degetul mare de la picior. Ele apar de obicei si acolo unde degetele se freaca intre ele. Este important sa purtati incaltaminte cat mai lejera pentru a preveni aparitia lor, sa va spalati picioarele cat mai des si sa le hidratati cu creme potrivite. Cu toate acestea, este posibil ca ele sa apara indiferent de cate eforturi faceti pentru a le preveni.

Atunci cand apar bataturile, remediile naturiste pot fi o solutie ideala. Una dintre cele mai bune metode pentru tratarea bataturilor este aplicarea unui pansament cu coaja de lamaie, pe care a fost lasat si putin miez. Acest pansament se aplica seara, pe zona curatata in prealabil si uscata. Urmati acesti pasi timp de o saptamana, in fiecare seara si rezultatele nu vor intarzia sa apara.

Daca bataturile nu pot fi inlaturate, cresc si devin mai dureroase este foarte important sa apelati la un medic specialist, care va poate ajuta sa scapati de ele. De cele mai multe ori remediile naturiste dau rezultate, insa exista si cazuri in care medicul specialist este singura persoana care ne poate ajuta!