Scenariul care aruncă totul în aer după verdictul INML privind oasele din pădurea de la Caracal! Ce rol joacă cenușa

Scenariul care aruncă totul în aer după verdictul INML privind oasele din pădurea de la Caracal este explicat pas cu pas de un specialist criminolog. Dan Andronescu a oferit prima reacție după ce reprezentanții INML au confirmat că oasele descoperite de anchetatori nu aparțin Alexandrei Măceșanu, însă sunt ale unei femei cu vârsta cuprinsă între 15 și 19 ani. „Practic, toate datele problemei se schimbă din mers”, spune Andronescu pentru fanatik.ro

Loading...

Scenariul care aruncă totul în aer după verdictul INML privind oasele din pădurea de la Caracal!

„Dacă ei au spus că nu îi aparțin ei (Alexandrei), există niște caracteristici clare. Dacă vorbim de victima din mai cum a denumit-o acest personaj Dincă, dacă luăm în calcul acea perioadă din mai până în august au fost ploi, a fost vânt și praf. Este imposibil ca acea cenușă să rămână acolo. Ceea ce știm e destul de puțin, dar unul din răspunsuri va veni mâine.

Ale cui sunt acele oseminte din pădure. Dacă vorbim de acele oseminte, este interesant de luat în calcul când au fost aduse acolo.  (…) Mă bazez pe declarațiile avocatului familie Luizei care a spus că lângă acele oase era și cenușă, iar dacă victima nu e Alexandra și prima victimă e din mai, nu avea cum acea cenușă să rămână acolo.

Asta presupune câteva scenarii: fie acea persoană a fost omorâtă cu puțin timp scurt înainte să fie ucisă Alexandra, în caz că aceasta a fost omorâtă, fie a fost Luiza și a trăit până de curând, ori corpul ei a fost incinerat destul de târziu, sunt foarte multe variante de luat în calcul, însă toate acestea bazate pe observația făcută de avocatul familiei Melencu

Ai nevoie de ceva mult mai concret. Și mă refer la fragmentele osoase în cazul incinerării celei care a fost dusă în pădure au rămas fragmente mari osoase. Aici în timp scurt au rămas foarte puține. Există posibilitatea ca acest individ să fi luat fragmentele osoase mai mari și să le fi dus în altă parte. Atunci se explică existența unor fragmente osoase mici. Era imposibil ca acea cenușă să rămână la suprafață după atâta vreme“, a declarat Dan Antonescu la Antena 3.