Scene incredibile cu Alexandru Cumpănașu! ”Părinții Alexandrei își plâng copila, unchiul țopăie bezmetic prin parc”

Scene incredibile au fost surprinse în Parcul Copou din Iași cu Alexandru Cumpănașu.

Christian Sabbagh a făcut publice imagini cu Alexandru Cumpănașu în timp ce dansează în Parcul Copou din Iași, cu ocazia ”celebrării” campaniei pe care o susține.

”Prin prisma profesiei mele, am întâlnit mulți ipocriți și impostori! Individul ăsta, chiar îi întrece pe toți! Când a fost lași și-a rupt pingelele prin Parcul Copou. Ce om sănătos la cap ar fi procedat așa, după pierderea unei ființe dragi?

Dumnezeu să le dea puteri părinților Alexandrei și Luizei să treaca peste această cumpănă grea și adevărul să iasă cât mai curând la iveală!”, a scris în dreptul videoclipului.

Alexandru Cumpănașu, gest revoltător în fața Ministerului de Interne
În urmă cu o zi, Alexandra Măceșanu ar fi împlinit frumoasa vârstă de 16 ani, vârstă la care ar fi trebuit să copilărească și să meargă la școală. Unchiul minorei le-a transmis oamenilor să vină la protest.

Manifestarea care a avut loc în public ar fi fost mai mult despre Alexandru Cumpănașu. 50 de participanți au purtat tricouri cu chipul său. Alexandru Cumpănașu le-a cerut oamenilor să-i cânte Alexandrei Măceșanu ”La mulți ani!”.