SFATURI PUTERNICE, PENTRU O DRAGOSTE ETERNĂ!

Poate că cinismul nu își are locul atunci când vine vorba de dragoste, însă, dacă îți dorești o iubire adevărată, ar fi bine să bagi la cap aceste îndemnuri, te vor ajuta, cândva!

Nimeni nu are nevoie de cineva, care nu are nevoie de el însuși. Și cel care se acceptă așa cum este, trăiește o viață plină de delicii, în ciuda tuturor problemelor de zi cu zi.

Paradoxul constă în faptul că bărbaților le este frică de femeile puternice.

În ceea ce privește femeile tinere, de succes și frumoase, ele reprezintă cea mai mare teamă a bărbaților.

Măsoară dragostea după nivelul suferinței. Iubirea sănătoasă este legată de cât de fericit ești.

Dacă vrei să te căsătorești, trebuie să nu te mai gândești la asta. Acest lucru este la fel ca dorinta de a avea o papusa pe capota, la nunta, nu mai este la moda. La oamenii sănătoși, situația pare puțin diferită. În primul rând, au nevoie de iubire. Cu ajutorul acestei nevoi de a iubi, ei găsesc un om care îi iubește.

Oamenii sănătoși se aleg întotdeauna pe ei înșiși.

Dacă o persoană își înlocuiește întreaga lume cu cea a unei alte persoane, înseamnă că pur și simplu nu are propria sa lume.

Cu cat ceri mai mult parerea prietenelor in legatura cu tipul cu care te intalnesti, cu atat indoielile tale sunt mai mari, iar acest lucru este un semn ca te intalnesti cu persoana nepotrivita.

Dragostea nu este ca in povesti sau ca in filmele hollywoodiene cu final fericit. Dragostea presupune si eforturi, pentru ca nimic nu vine de la sine. Pregateste-te sa faci eforturi si nu te limita la a visa ca dragostea voastra sa fie afisata pe un panou publicitar, aparentele nu sunt totul.

Atunci cand te certi, limiteaza-te la motivul curent al supararii si nu aduce in discutie probleme sau nelamuriri mai vechi.

Rezolva lucrurile pe rand, nu vei putea sa te ocupi de toate in acelasi timp.

Sursa: respect si prietenie