Și-a făcut un selfie la volan, iar acum toți polițiștii îl caută. Ce au văzut oamenii legii în ochelarii șoferului

Foarte mulți șoferi obișnuiesc să își facă selfie atunci când se află la volan și conduc, deși acest lucru nu este permis de către legislația actuală. Un bărbat care a făcut acest gest este acum căutat de către oamenii legii și riscă o amendă usturătoare.

Acesta a postat un selfie pe contul sau de socializare și a reușit să-și pună Poliția pe urme, din cauza unui detaliu la care nu s-a gândit nicio clipă. Ceea ce părea a fi o poză nevinovată s-a transformat într-un motiv întemeiat pentru ca Poliția să-i aplice o amendă usturătoare.

Sub pseudonimul „Geordie Aviator”, bărbatul din Marea Britanie a postat o fotografie in care apărea cu ochelari de soare la ochi, alături de un mesaj sugestiv.

Loading...

„Este ultima seară ca bărbat singur. De mâine o să fiu bărbat însurat. Mi-e cam frică” a scris bărbatul pe Twitter, potrivit metro.co.uk.

Din nefericire, un polițist a văzut imaginea postată de el și a observat un detaliu îngrijorător. Bărbatul își făcuse selfie-ul in timp ce mergea cu o viteză foarte mare pe un drum public și ar fi putut oricând să pună viața în pericol celorlalți conducători auto, dar și pe a lui.

„Te rog să ne contactezi ca să-ți trimitem cadoul de nuntă”, i-au scris polițiștii. Mai exact, pentru imprudența sa, acesta se va alege cu o amendă de 200 de lire sterline și șase puncte amendă.

Tânărul și-a șters imediat contul de Twitter. Prea târziu, însă. Poliția e deja pe urmele lui, căci acesta i-a dezvăluit identitatea și logodnicei sale.