SILVANA RÎCIU ȘI NICUȘOR IONIȚĂ S-AU CĂSĂTORIT RELIGIOS

Silvana Rîciu și Nicușor Ioniță s-au căsătorit religios la trei zile de când au făcut cununia civilă. Dacă atunci când a mers în fața ofițerului de la Starea Civilă, cântăreața a îmbrăcat o rochie de mireasă stil prințesă, în ziua nunții, ea a făcut o alegere surprinzătoare!

Artista a îmbrăcat o rochie de mireasă atipică și le-a impus invitaților un dress code, pe care acesta l-au respectat.

Silvana Rîciu și Nicușor Ioniță s-au căsătorit religios
Artiștii de muzică populară Silvana Rîciu și Nicușor Ioniță au ales să poarte în ziua cununiei religioase straie populare.

Loading...

Atât ținuta miresei, cât și a mirelui au fost realizate special pentru ziua nunții lor. Astăzi, la două zile de la fericitul eveniment, îndrăgita cântăreață a făcut publice mai multe fotografii spectaculoase.

După cum puteți vedea în imaginea de mai jos, dar și în galeria foto a articolului, invitații au îmbrăcat și ei costume populare.

“Duminica aceasta (n.r.: 22 septembrie) am avut cununia religioasă la mănăstirea Dervent…Am avut parte de o frumoasă surpriză pusă la cale de IPS TEODOSIE, Arhiepiscopul Tomisului. Dumnealui ne-a trimis o parte din corul Arhiepiscopiei.

Îi multumim din suflet! Am avut o slujbă superbă.
Mulțumim de asemenea părintelui stareț ANDREI si părintelui EFREM Bandarică! Ei au creat o zi de neuitat pentru noi!

Arhiepiscopia Tomisului, Silvana Rîciu-Oficial,
Nicusor Ionita, Efrem”, a scris solista de muzică populară pe contul său oficial de Facebook când a făcut publice poze de album de la nunta sa cu Nicușor Ioniță.