Silviu si Sorin, doi politisti din Bucuresti, se intorceau de la un accident cand au vazut o masina care mergea pe avarii. S-au apropiat sa vada ce se intampla. Cand au inteles adevarul, ceva de-a dreptul uluitor a urmat. Rar vezi asa ceva

Silviu si Sorin, doi politisti din Bucuresti, se intorceau de la un accident cand au vazut o masina care mergea pe avarii.

S-au apropiat sa vada ce se intampla. Cand au inteles adevarul, ceva de-a dreptul uluitor a urmat.

Ce se intamplase? Doi parinti disperati incercau sa-si duca baietelul la spital, dupa ce acesta si-a spart capul. Cum spitalul nu era departe, au decis sa-l duca ei la spital.

Loading...

Au pornit masina cu avariile pentru a-i putea face pe ceilalti soferi sa inteleaga ca au o problema.

Atunci au fost opriti de politisti, care dupa ce au aflat ce se intampla, au decis sa le deschida ei calea pana la spital.

Povestea a devenit virala, iar in scurt timp Ministerul Afacerilor Interne a decis sa-i prezinte pe „eroii” zilei.

„Silviu si Sorin veneau de la un accident si mergeau spre Piata Presei Libere, unde au fost repartizati in acea zi.

La iesire din Pasajul Obor au vazut o masina, cu luminile de avarie in functiune, care se strecura printre celelalte autovehicule din trafic.

– Sigur se intampla ceva, a spus Silviu. Hai sa vedem!

La primul semafor i-au ajuns din urma.

– Buna ziua! De ce mergeti cu avariile? S-a intamplat ceva?

– Copilul meu s-a lovit la cap si sunt in drum spre spital! E aici, pe bancheta din spate, nu stiu cat de grav e! Sunt disperat, ma intelegeti?

– La Grigore Alexandrescu mergeti?

– Da! N-am mai sunat la salvare pentru ca suntem destul de aproape.

– Mergeti dupa noi! Va insotim pana la spital. O sa pornim semnalele luminoase si o sa o luam pe linia de tramvai ca sa ajungem mai repede.

Dupa cateva minute, ajung in fata spitalului, iar politistii le indica parintilor pe unde sa intre spre camera de garda.

Gestul lui Silviu si Sorin este unul simplu, dar care dovedeste ca exista si politisti care isi inteleg menirea, aceea de a fi mereu alaturi de oameni si de a intinde o mana de ajutor celor aflati intr-o situatie dificila.

Domnule Adrian Laceanu, doamna Stanica Milena, ei sunt politistii carora le-ati adresat multumirile dumneavoastra. Permiteti-ne sa le alaturam si pe-ale noastre!

Multumim, Silviu si Sori