Simona Halep: „Totdeauna mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a oferit!”

„Totdeauna mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a oferit și pentru familia în care am crescut”, a afirmat Simona Halep.

Loading...

„Mă bucur că sunt româncă, mă bucur că sunt pe acest pământ și sper să bucur cât mai mulți oameni și copii, să-i inspir să reușească și ei ceea ce-și doresc… „Slavă Domnului și Dumnezeu să ne binecuvinteze pe toți!”, a încheiat campioana.

Mai mult ea a îngenucheat după ce a câștigat…

Jucătoarea de ternis Simona Halep a câștigat în premieră la Wimbledon și a sărbătorit succesul în fața Serenei Williams în genunchi pe Arena Centrală. Românca a reușit un meci perfect în ultimul act pe iarba londoneză și a învins-o pe multipla campioană de Grand Slam, Serena Williams, cu 6-2, 6-2, în doar 55 de minute.

Cum a sărbătorit Simona Halep succesul de la Wimbledon

Imediat după ce a câștigat punctul care a consfințit câștigarea Wimbledon-ului, Simona Halep a început să sărbătorească succesul. Parcă nevenindu-i să creadă, românca a căzut în genunchi, dar a avut un zâmbet larg pe față. Fair-play, Serena Williams a venit în partea de teren a Simonei și a îmbrățișat-o și a felicitat-o pentru a doua sa victorie într-un turneu de Grand Slam.

Sursa: Averea Bisericii