Sistine, fiica lui Sylvester Stallone, este de o frumusețe răpitoare. Tânăra de 21 de ani este și ea actriță

Sylvester Stallone are cu ce se mândri. Fiica mijlocie a acestuia, Sistine Stallone, are 21 de ani și este una dintre mândriile starului hollywoodian. Tânăra își împarte cariera între agențiile de modelling și cinematografie, iar recent a participat la lansarea primului ei film, unul în care este protagonistă.

Sistine, fiica lui Sylvester Stallone, model și actriță de succes

Vedeta a fost surprinsă recent la un eveniment monden, la lansarea unei colecții Ralph Lauren în Statele Unite. Sistine este extrem de populară pe rețelele de socializare, unde se bucură de aprecierile tuturor celor care îi urmăresc activitățile profesionale.

Loading...

Cabo San Lucas, MEXICO – *EXCLUSIVE* – Sistine Rose and Scarlet Rose Stallone show off their bikini bods as the two siblings, the younger daughters of actor Sylvester Stallone, enjoy a day of beach acivities in Cabo San Lucas, Mexico.
Pictured: Scarlet Rose Stallone
BACKGRID USA 14 AUGUST 2018

Numai pe rețeaua Instagram, Sistine are peste un milion de urmăritori. Fata lui Sylvester Stallone a apărut în luna august la lansarea filmului „42 Meters Down Uncaged”, unde are rolul principal. Lansarea peliculei a avut loc în sălile de cinema din America pe 16 august 2019, iar producția s-a bucurat de un real succes.