Situații inedite în piața Obor din Capitală. Cu ce s-a confruntat o femeie în momentul în care a vrut să cumpere legume

Situații inedite în piața Obor din Capitală. Cu siguranță fiecare dintre cei care au mers la piață să facă cumpărături s-au confruntat cu cel puțin o situație neașteptată. O femeie din București a povestit două momente inedite pe care le-a întâlnit în piața Obor.

Situații inedite în piața Obor din Capitală. Cu ce s-a confruntat o femeie în momentul în care a vrut să cumpere legume
Situații inedite în piața Obor din Capitală. Vânzătorii din piețe pot fi extrem de surprinzători atunci când vrei să cumperi de la ei. O femeie din Capitală s-a confruntat cu situații inedite în piața Obor. Aceasta a povestit pe blogul ei două experiențe trăite aici. Conform acesteia, merge în fiecare weekend în Piața Obor pentru a se aproviziona, având în vedere că alimentele sunt naturale. Aceasta a spus că de fiecare dată când merge în piață, se confruntă cu momente de-a dreptul enervante pentru ea.

La un moment dat a mers la un vânzător din piață pentru a cumpăra prune, iar în momentul în care l-a rugat să-i dea o pungă pentru a și le alege singură, a primit un răspuns senzațional. Comerciantul i-a spus că o să pună în pungă, pentru că sunt și prune stricate pe care oamenii refuză să le cumpere.

”Vreau și eu o punguță, vă rog, să pun niște prune.”

”De ce?”

”Păi așaaaa…pe alea stricate sau moi nu le vrea nimeni și eu ce fac? Rămân cu ele pe tarabă?”

Șocată, femeia i-a spus că nu mai dorește să cumpere prune.„Din punctul meu de vedere nu este ceva ieșit din comun aici, iar producătorii trebuie să înțeleagă că este o piață liberă, că există opțiuni din care cumpărătorul poate alege. Și că, de ce nu?, prunele pe care eu nu le-am luat astăzi de la el pot ajunge mâine și ele stricate, dimpreună cu celelalte. Deci ce îl costă să mă lase să pun singură câteva prune într-o pungă?”

Lupta cu vânzătorul care pune mai multă marfă în punga clientului decât trebuie
O altă situație inedită cu care s-a confruntat aceeași femeie este la fel de surprinzătoare. De această dată, bucureșteanca a trebuit să se lupte cu vânzătorul care îi punea prea multe legume în pungă. Deși aceasta i-a cerut să-i pună 5-6 cartofi, comerciantul ajunsese să umple punga. Rugându-ul să mai scoată din ei, comerciantul a refuzat, spunând că vrea să facă o sumă rotundă.

”Vă rog mult să mai scoateți din ei, sunt foarte mulți.”

”Haideți, doamnă, că e diferență de 4 lei, am pus să fie rotund.”

”Nu e vorba de bani, e vorba că nu mâncăm atât.”