SMILEY A RĂMAS DIN NOU SINGUR! GINA PISTOL ȘI-A FĂCUT BAGAJELE ȘI A PLECAT

Relația dintre Smiley și Gina Pistol este de notorietate în showbizul autohton, chiar dacă amândoi au încercat să păstreze discreția în legătură cu viața lor privată sau planurile de viitor.

Bineînțeles, fanii au dorit, de la bun început, să afle cât mai multe amănunte despre iubirea lor, numai că nu întotdeauna au avut răspunsurile dorite.

Cert este că Gina și Smiley formează un cuplu care pare a se completa exact acolo unde trebuie și când trebuie, însă viața profesională intervine, între ei, de foarte multe ori.

Loading...

”Dacă bărbatul meu mă cere de soață înseamnă că o să-i port numele. (…) Cred că unul dintre lucrurile pe care omul de lângă mine le preferă este că am simțul umorului. Sunt mai glumeață de fel.

Tot timpul fac glume, mai tâmpite, mai puțin tâmpite. Dar să spunem că eu sunt o femeie pasională”, declara Gina Pistol, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Smiley și Gina Pistol formează un cuplu din martie 2017, însă au fost extrem de discreți cu aparițiile în public. Totuși, recent, artistul a confirmat faptul că are o legătură cu o femeie, pe care o consideră ideală pentru el.

“Cred că femeia cu care sunt e cea ideală”, a spus Smiley.