Sora Monstrului de la Caracal a decis să vorbească public: “Acoperă pe cineva! Auzisem…

Echipa “Acces Direct” a stat de vorbă, în exclusivitate, cu Ioana Bărbulescu, sora presupusului crim’inal din Caracal. Femeia a decis să vorbească public despre Gheorghe Dincă, la scurt timp după ce a aflat ororile pe care le-ar fi făcut.

“Mi-a fost destul de greu, când am auzit, dar ce să fac? Nici poftă de mâncare nu aveam, nici nimic. Îl ştiam la treaba lui, cu casa, cu munca pe care o avea acasă, că vorba aia, avea şi el grădină. Punea în grădină orice, muncea. …. Eu nu cred! Eu nu cred! Dar a luat toată vinovăţia asupra lui din cauza asta! Ca să nu se mai afle şi de altul!” a declarat sora lui Gheorghe Dincă, la “Acces Direct”.

Sora Gheorghe Dincă: “A luat toată vinovăţia asupra lui”

“Care oameni? Păi aşa de prost era el? Trebuia să ţină oasele în curte? Nu le ducea ducă şi el? Cine ştie pe unde, să nu se mai vadă, dacă erau oase de oameni? Că tot aşa, spuseseră la început că s-a găsit în frigider carne de om. Păi, dar se poate una ca asta? Ce făcea cu ea? O mânca el? (…) Eu nu cred că este vinovat! Dar a luat toată vinovăţia asupra lui din cauza asta! Ca să nu se mai afle şi de altul!”, a mai spus sora presupusului crimi’nal din Caracal.