Sorina a ajuns in SUA! I-a cunoscut pe copiii naturali ai familiei Sacarin

Sorina, fetița în vârstă de 8 ani din Baia de Aramă, a părăsit România duminică dimineață, împreună cu părinții adoptivi, au precizat surse apropiate cazului minorei.

Potrivit unor surse apropiate cazului fetiței din Baia de Aramă, Sorina a părăsit România duminică dimineață, împreună cu părinții adoptivi.

Minora avea toate actele în regulă atunci când a părăsit țara prin Aeroportul Otopeni.

De altfel, familia adoptivă a ridicat, vineri, pașaportul Sorinei, fetița de 8 ani din Baia de Aramă, de la Serviciul de Pașapoarte Dolj, a declarat avocata familiei.

Judecătoria Slatina a decis că Sorina, fetița de 8 ani din Baia de Aramă, poate pleca din țară, împreună cu părinții adoptivi, o familie de români stabiliți în SUA.

Instanța a respins cererea de ordonanță președințială formulată de procurorul general al Parchetului General, Bogdan Licu.

Cazul a stârnit vii comentarii în ultima lună. Chiar și plecarea s-a făcut cu mare greutate, după ce, din pricina controalelor excesive la care a fost supusă familia, s-a pierdut prima cursă spre Istanbul.

Până la urmă, copila a ajuns în locuința noii sale familii, la New York. Ea i-a cunoscut și pe cei doi copii naturali ai familiei Săcărin, noii ei frați.