Soția fostului șef al Poliției Caracal iese și ea la pensie. Era comisar șef la secția din comuna Alexandrei Măceșanu

O nouă demisie în poliția caracaleană, după cazul criminalului Gheorghe Dincă. Violeta Mirea este soția fostului șef al Poliției Caracal, Nicolae Mirea și șefa secției de Poliție Rurală Osica de Sus, care are arondate mai multe posturi, printre care și cel de la Dobrosloveni, localitatea de unde este originară Alexandra Măceșanu. Ei bine, comisarul șef Mirea a luat exemplul soțului ei și și-a depus documentația pentru a ieși de la pensie, începând cu data de 19 august.

Loading...

Soția fostului șef al Poliției Caracal vrea și ea să iasă la pensie

Sursele celor de la realitateadeolt.ro susțin că cei de la IPJ Dolj urmează să decidă luni cine va prelua ștafeta în cadrul Secției Osica de Sus, după ce Violeta Mirea a luat decizia să se pensioneze. Nicolae Mirea, șeful Poliției Caracal, a fost demis pentru modul în care s-a acționat în cazul dispariției Alexandrei Măceșanu.

Șeful poliției din Caracal a devenit unul dintre personajele triste ale crimei după ce a făcut mai multe afirmații incredibile la adresa Alexandrei Măceșanu. Acesta i-ar fi spus tatălui fetei că Alexandra ar fi fost plecată cu un iubit: „Hai, bă, ce dracu’… știi cum sunt fetele în ziua de azi… apare mâine-poimâine cu iubitul de mână!”.

Violeta Mirea, soția fostului șef al Poliției Caracal, Nicolae Mirea (foto) vrea să iasă la pensie *foto: Digi24

Fostul șef al Poliției Caracal va avea o pensie sănătoasă

Apoi, când au venit apelurile la 112, polițiștii l-au luat, de acasă, pe tatăl fetei și, la primele două percheziții, i-au zis: „Hai dă tu cu piciorul în ușă că noi nu intrăm… uite, mai e și un câine…”. Șeful Poliției Caracal i-a zis tatălui Alexandrei: „Dacă dă dracu’ să fie încurcată cu vreunul, tu plătești toate perchezițiile!”.

Astfel, pentru toată „bătaia de cap” pe care i-a făcut-o cazul criminalului din Caracal, Nicolae Mirea a decis să ceară să iasă la pensie înainte să fie demis. Iar pentru cariera sa din vârful poliției din Caracal, acesta va încasa 12.000 de lei lunar.