Soția lui Gheorghe Dincă a locuit cu el

De mai bine de două săptămâni, România este șo’cată și speriată de acțiunile unui bărbat în vârstă de 66 de ani din Caracal. Gheorghe Dincă a uc’is cu premeditare două tinere, după care le-a incend’iat trupurile neînsuflețite. Mulți s-au întrebat, astfel, cum a putut face bărbatul aceste grozăvii și nimeni nu și-a dat seama.

Loading...

Soția lui Gheorghe Dincă a locuit cu el după prima cri’ma

Aparent, soția lui Gheorghe Dincă, cea care a muncit mulți ani în Italia, s-ar fi întors în țară anul acesta. Mai mult de atât, aceasta ar fi locuit în lunile aprilie, mai chiar în „casa groazei”, alături de cel care, legal, îi e soț.

Avocatul inculpatului a povestit presei că Dincă a mărturisit că el și soția lui au o căsnicie bună și că nu e adevărată ipoteza separării. Și pentru a susține acest lucru, incul’patul a menționat că femeia a locuit anul acesta în aprilie și mai în casă cu el.

Soția lui Gheorghe Dincă s-a întors din Italia pentru nepoți

Dacă vorbele bărbatului sunt adevărate, asta înseamnă că femeia a locuit în aceeași casă cu Dincă imediat după ce acesta a omo’rât-o pe Luiza. Toți se-ntreabă, evident, cum se face că femeia nu a găsit nimic dubios în respectiva casă. Dar și cum a putut trăi în respectiva locuință, dat fiind haosul de acolo.

Cert e că din luna mai a acestui an, soția lui Gheorghe Dincă a hotărât să se mute la Arad. Acolo locuiește unul dintre băieții lor. Aparent, acesta din urmă ar fi rugat-o pe femeie să-l ajute cu creșterea celor trei copii.

“Soția lui locuiește de o bucată de vreme la Arad, la unul dintre băieți. Acesta are trei copii și a rugat-o să îl ajute în creșterea lor, motiv pentru care femeia s-a decis ca, o perioadă, să se mute acolo“, a dezvăluit avocatul la RomaniaTV

S-a întors din Italia pentru că a ieșit la pensie

Aparent, femeia a locuit în Italia cât a fost aptă de muncă, însă acum că a ieșit la pensie a decis să se întoarcă în țară. Acesta fiind motivul pentru care a stat în casă cu Dincă o scurtă perioadă.

“Doamna a avut reședința ani buni în Italia, însă, a ieșit la pensie și a decis să se întoarcă în țara. Poate părea ciudat, dar, o vreme, în lunile aprilie și mai, ea a locuit în casă cu Gheorghe Dincă. Chiar în imobilul în care se pare că le-ar fi ucis pe cele două fete, Luiza și Alexandra”, a mai declarat Bogdan Alexandru, realateaza Recatia.ro