Soţul a părăsit-o pentru secretara lui şi a decis să se răzbune în ultimul hal!

Au fost căsătoriţi timp de 37 de ani, însă soţul a decis să o părăsească pentru secretara mai tânără. Devastată la auzul veştii, femeia a decis să să se răzbune. Mai ales că fostul ei partener i-a cerut să se mute din casa în care cei doi locuiseră. Şi-a angajat avocaţi care au obligat-o pe biata femeie înşelată să se mute în doar trei zile din locuinţa de câteva milioane de dolari.

Loading...

Soţul a părăsit-o pentru secretara lui şi a decis să se răzbune în ultimul hal! Femeia înşelată a recurs la un plan macabru

Văzând acestea, femeia a trebuit să se conformeze. În prima zi şi-a împachetat toate lucrurile şi obiectele pe care şi le-a depozitat în cutii şi valize. A doua zi a chemat o firmă care i-a cărat toate lucrurile în altă casă.

Înainte de a părăsi vila fostului soţ, femeia a dorit să aibă o cină spectaculoasă în sufragerie. Aşa că şi-a comandat caviar, creveţi şi o sticlă de vin alb. După ce a servit toate preparatele, aceasta s-a gândit să îi lase fostului bărbat şi amantei acestuia şi o mică amintire. Zis şi făcut.

A mers în fiecare cameră şi a îndesat în şinele draperiilor resturile de caviar şi creveţi. Când fostul soţ şi actuala lui iubită s-au mutat în casă, acolo mirosea îngrozitor. Au încercat disperaţi să scape de miros, însă fără rost. Deşi au chemat toţi specialiştii să le cureţe casa, tot nu au reuşit să scape de mirosul îngrozitor.

După luni bune de chin, cei doi decid să scoată casa la vânzare, dar nimeni nu voia să cumpere locuinţa urât mirositoare, cu toate că au lăsat mult la preţ.

Aflând de faptul că fostul soţ a scos casa la vânzare, femeia înşelată îl sună pe acesta să îl întrebe ce mai face. După ce i-a povestit tot ce a păţi cu casa, aceasta îi propune să îşi reducă pretenţiile financiare de la partaj şi să primească vila.

Bucuros, bărbatul decide să renunţe la casă şi să îi cedeze casa fostei soţii. Apoi, acesta şi iubita mai tinerică se grăbesc să îşi care lucrurile din casa urât mirositoare şi să o părăsească cat mai rapid. Surpriză, însă, au împachetat chiar şi şinele draperiilor.