Soțul meu a murit brusc și m-a lăsat să cresc singură cei 8 copii ai noștri, dar abia mai târziu mi-am dat seama că de la o vreme se comporta ciudat. Acum știu ce ne-a distrus familia perfectă

James Green a dorit mereu să aibă mai mulți copii, el spunea că s-a născut doar pentru a fi tătic. Atunci când al cincilea lor copil s-a născut cu paralizie cerebrală, cei doi și-au spus că nu vor mai face copii, dar femeia a rămas la scurt timp însărcinată din nou. Totuși, la doar 12 săptămâni de la nașterea ultimului băiețel, James a murit în somn.

Loading...

James și Chloe s-au iubit încă din copilărie. Cei doi s-au căsătorit când Chloe avea doar 17 ani. Apoi în viața lor a apărut Leo – primul lor copil. După aceasta s-a născut Levius, apoi Oliver, apoi Megan. Mama era foarte fericită! După nașterea lui Miley, care s-a născut cu paralizie cerebrală, cuplul și-a spus că au deja destui copii. Dar peste un an Chloe iarăși a rămas însărcinată, scrie perfectmedia.tv.

Toți cei care îi cunoșteau pe părinți îi considerau părinții perfecți, își împărțeau rolurile egal iar copiii lor, deși bolnavi, erau foarte fericiți.

La 12 săptămâni de la nașterea ultimului lor copil Chloe s-a trezit și a observat că soțul ei nu se mai ridică din pat. De-abia când l-a privit mai atent și-a dat seama că nu mai respiră și că suferise un atac de cord. Deși a chemat salvarea, era prea târziu. La numai 27 de ani, ea rămăsese văduvă. Abia mai târziu și-a dat femeia seama că James muncea enorm, se epuizase: ,,El ducea copiii la școală, servea repede o cafea, după care pleca la serviciu” – povestește Chloe.

De dragul familiei sale mari și frumoase a înțeles că trebuie să continue, să rămână puternică și curajoasă, să treacă peste greutăți cu capul sus. Ea spune că îi este recunoscătoare soțului ei pentru cei 8 copii care i-au îmbogățit viața în mii de feluri.

Prietenii și rudele lui Chloe au adunat 10.000$ pentru ea, pentru ca măcar în acest fel să o susțină pe această mamă-eroină, noi îi urăm prosperitate și fericire.

Citeste si „Sunt Nadia, iar când am născut cei opt bebeluși am fost aspru criticată și lumea zicea că nu aveam cu ce să-i cresc. Acum, copii mei au împlinit opt ani, iar familia noastră…”