Stimate doamne, memorizați acest text și chiar puneți-l pe perete

Pentru nimic in lume nu vă umiliți. Nu fiți naivă. Nu vă stresați. Aveți grijă de silueta Dumneavoastră. Nu vă izolați. Nu vă plângeți mereu. Nu strigați. Nu uitați unde ați pus cheile.

Loading...

Acest text trebuie să fie lipit nu doar pe frigider, dar pe toți pereții din casa Dumneavoastră!

Citiți cărți.

Nu urmăriți talk-show-urile.

Și nu  uitați să repetați mereu că sunteți fericită și vă merge bine în toate.

Gândiți-vă la multe lucruri.

Nu consumati bauturi ametitoare.

Nu acceptați în anturajul Dumneavoastră persoanele inutile.


Treziți-vă devreme. Dormiți cel puțin opt ore pe zi. Alegeți o dietă corectă și nu vă mai cântăriți de 100 de ori pe zi! Coborâți de pe cântar și începeți dieta! Și nu așteptați vara.

Feriți-vă de oamenii mohorâți. Și nu vă rușinați de ideile nebunești care vi se strecoară în minte. Țineți cont de sfaturile celor apropiați, nu vă încăpățânați! Mulțumiți-le părinților pentru ceea ce au făcut pentru Dumneavoastră!

Mergeți la sfârșit de săptămână la cinema ori la o plimbare în parc cu cineva. Ori la cafenea. Nu vă mai gândiți la moarte. Expediați-i cuiva drag o scrisoare în  plic. Nu vă prefaceți. Încetați să vă mai deranjați pentru orice fleac.

Călătoriți cât sunteți tânără și aveți puteri. Nu vă faceți griji pentru bani. Experiența este cea mai importantă.

Dacă iubiți pe cineva, spuneți-i acest lucru. Dacă nu iubiți pe nimeni, îndrăgostiți-vă! Nu renunțați la dragoste niciodată! Lucruri minunate se întâmplă atunci când ne așteptăm mai puțin. Dumnezeu este bun și ne oferă mai mult decât ne-am putea imagina. RUgati-va pentru omul potrivit si nu va lasati ademenita de sentimente. O casatorie de succes incepe cu Dumnezeu si se termina sus inceruri cand vom pleca cu totii de aici.