SUNT ALEXANDRA, NU SUNT MOARTĂ

Alexandra Măceșanu este dispărută de o săptămână, iar potrivit unor indicii, dar și declarațiilor lui Gheorghe Dincă, adolescenta de 15 ani din Caracal ar fi moartă.

Loading...

Recent, a apărut un mesaj cutremurător pe un cont de Facebook, care a creat o isterie în mediul online.

Postarea ar veni chiar din partea Alexandrei, care anunță faptul că trăiește și se află în Italia.

„Te rog, ajută-mă. Sunt Alexandra, nu sunt moartă. Sunt în Italia, nu știu zona. Am găsit un telefon avea Facebook-ul ăsta pe el. Anunță-mi familia, te rog. Luiza e cu mine aici”, se arată în mesajul care a scandalizat mulți oameni.

Utilizatorul care a făcut acest mesaj public a postat și conversația avută cu persoana „poznașă”, în care se vede cum chiar ea recunoaște că totul a fost o glumă.

CE PROVENIENȚĂ AU OASELE GĂSITE ÎN CASA LUI GHEORGHE DINCĂ DIN CARACAL

La o primă evaluare pare că oasele calcinate, extrem de mici, sunt de proveniență umană. Legiștii de la IML ”Mina Minovici” specializați în antropologie au pus fragmentele osoase la curățat, în recipiente speciale, într-o substanță dură.

Fragmentele osoase par a fi umane, dar nu ne putem pronunța înainte de a avea rezultatele testelor de laborator. Acum se lucrează, suntem într-o primă etapă.

După ce oasele, care sunt extrem de mici, nu mai mari de câțiva centimetri, vor fi curățate printr-o tehnică de laborator care distruge anumite impurități, acestea vor fi supuse testelor ADN. Bineînțeles, dacă va rămâne destul material genetic.

Noi sperăm să avem din ce să facem testele genetice pentru stabilirea ADN-ului și, implicit, a identității victimei sau a victimelor”, au dezvăluit surse medicale pentru Libertatea.