„Sunt Nadia, iar când am născut cei opt bebeluși am fost aspru criticată și lumea zicea că nu aveam cu ce să-i cresc. Acum, copii mei au împlinit opt ani, iar familia noastră…”

Înainte de a deveni Octomama, Nadya avea șase copii și își mai dorea încă unul. A mers la o clinică , unde medicul i-a recomandat implantarea a 12 embrioni, crezând că nu vor supraviețui cu toții. Ea in trecut avusese probleme cu sarcina.

8 dintre cei 12 embrioni au supraviețuit și Nadya a rămas însărcinată, urmând să aducă pe lume opt copii.

Astfel, în 2009, Nadya a adus pe lume 8 copii: Nariyah, Jonah, Isaiah Josiah, Malyyah, Noah, Jeremiah și Makai. După naștere, Nadya a devenit subiect de controversă, pentru că nimeni nu credea că o femeie fără un venit constant poate avea grijă de 14 copii. Mulți au acuzat-o de faptul că a refuzat să facă avort.

Nadya a exploatat faptul că a devenit celebră, și-a angajat un manager și a acceptat tot felul de joburi dubioase pentru a păstra un acoperiș deasupra capului și mâncare pe masă pentru copiii ei.

Acum, la 41 de ani, Nadya a devenit consilier și asistentă de psihiatrie în Orange County, California. Copilasi sunt daruri de sus! Sunt binecuvantari in casele noastre! intradevar foarte multa galagie dar mai bine galagie decat tacere.

Citeste si: O durea burta si a decis sa se culce in alta camera ca sa nu isi deranjeze iubitul. Cand s-a trezit, baiatul avea 60 de apeluri de la ea. A dat fuga in dormitor si a avut un soc urias…

Sursa: unica.ro