SUPER-IMAGINI CU GRAVIDUȚA-VEDETĂ PE PLAJA DE LA FRATELLI!

Pe tot parcursul celei de-a treia sarcini, Alina Pușcas a fost o graviduță extrem de activă. Așa că ea nu renunță la mișcarea în aer liber nici în ultimul trimestru.

Cu toate că mai are foarte puțin până își va ține bebelușul în brațe, nu spune “Nu” unei “escapade” la Mamaia. CANCAN.RO, vă prezintă, în exclusivitate, cele mai recente imagini cu vedeta. Alina și-a etalat burtica de graviduță pe plaja de la Fratelli.

Alina Pușcaș pare o graviduță extrem de activă și nu renunță la plajă.

Prezentatoarea Antenei a ales să își petreacă sfârșitul de săptămână pe litoralul românesc, unde s-a bucurat din plin de vremea frumoasă.

S-a bucurat de mare și de soare. Weekendul trecut, CANCAN.RO, a întâlnit-o pe simpatica Alina Pușcaș pe vestita plajă de la Fratelli, din Mamaia. Vedeta s-a relaxat alături de soțul ei, Mihai Stoenescu.

Alina Pușcaș a dezvăluit sexul celui de-al treilea copil: În vârstă de 33 de ani, Alina Pușcaș va deveni din nou mămică de fetiță și… nu are de gând ca micuța prințesă să poarte numele Maria, după cum a afirmat în cadrul unui interviu, la Antena 1.