Suspectul a recunoscut

Avocatul care-l reprezintă pe crim’inalul din Caracal, a recunoscut în fața anchetatorilor că el este cel care a omo’rât-o pe Alexandra, fetița de 15 ani și Luiza, dispărută acum 4 luni.

La aflarea veștii mam Luizei a leșinat
Spera până în ultima clipă ca fiica sa fie în viață, mama Luizei, fetița dispărută de 4 luni, a aflat la televizor ca fiica sa este moa’rtă.

Momente emoționante la poarta crim’inalului, acolo unde a ajuns familia Luizei, una dintre fetele uc’ise de Gheorghe Dincă. Circa 100 de oameni stau în fața porții, acolo unde ancheta continuă cu crim’inalul în interiorul casei.

„Așa simplii cum suntem am crescut-o, am dat-o la liceu și a fost un exemplu. Doamne”, plânge bunica Luizei, fata dispărută în aprilie.

Mama și bunicul Luizei au început să lovească în poarta păzită de forțele de ordine.

Pentru că au fost oamenii împiedicați să intre, mama Luizei a strigat către jandarmi: „Ce păziți domnule, un crim’inal păziți?”.

Ulterior, atât bunicul fetei dispărute în urmă cu patru luni, cât și mama acesteia au leșinat. „Chemați ambulanța”, au strigat cei prezenți.

Suspectul principal din Caracal, Gheorghe Dincă, și-a recunoscut, în urmă cu puțin timp, ambele cri’me, atât în cazul Alexandrei, cât și al Luizei, a declarat avocatul din oficiu al bărbatului, pentru MEDIAFAX.

IPOTEZA lui Valeriu Șuhan, fost polițist: Mi-e teamă că a comis mai multe cri’me
Valeriu Șuhan, fost ofițer de poliție judiciară, a declarat, pentru MEDIAFAX, că Gheorghe Dincă, suspectul care duminică a recunoscut că a comis două cri’me, ar putea avea la activ mai multe omo’ruri. Potrivit lui Șuhan, anchetatorii trebui să găsească acum cada’vrele.

„Mi-e teamă că acest om are la activ mai multe vic’time. Faptul că el a recunoscut aceste omo’ruri, într-un interval de timp relativ scurt, mă îndeamnă să cred că a recunoscut cu relativă ușurință, tocmai pentru a ascunde alte cri’me comise”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Valeriu Șuhan, fost polițist judiciar.

Potrivit acestuia, zâmbetul crim’inalului este doar o mască, pentru a face față presiunilor din partea celor care îl anchetează, și a celor care îl judecă.

„Zâmbetul lui este o mască, nu este o stare de inconștiență, este o mască astfel încât să facă față presiunilor vecinilor, de exemplu.. Dar cu siguranță el va fi supus unei experitze medico-legale de natură psihiatrică, pentru a se stabili dacă a avut, sau nu, discernământ”, susține Valeriu Șuhan.

Potrivit fostului polițist judiciar, anchetatorii trebuie să găsească acum cada’vrele, sau resturile um’ane ale celor două fete.

„Este important ca anchetatorii să afle de la el cum a suprimat viața fetelor, le-a înju’nghiat, le-a sug’rumat, le-a lovit? Trebuie aflat unde sunt cada’vrele, sau celelalte rămășițe, și este foarte important unde sunt armele, sau arma crim’elor”, a mai precizat Șuhan.

Suspectul principal din Caracal, Gheorghe Dincă, şi-a recunoscut, în urmă cu puţin timp, ambele cri’me, atât în cazul Alexandrei, cât şi al Luizei, a declarat avocatul din oficiu al bărbatului, pentru MEDIAFAX.