Tânărul începe să cânte „The Prayer” – 90 de secunde mai târziu vocea se schimbă şi interpretarea devine virală

Este de ajuns să-l ascultăm cum trece de la un registru muzical la altul pentru a înţelege de ce interpretarea melodiei „The Prayer” a devenit imediat virală…

Marcelito Pomoy, cunoscut sub numele de Diva Male, este un tânăr originar din Imus, Cavite, care însă a crescut în Bislig City, Surigao del Sur, Filipine.

Marcelito şi surioara lui au fost adoptaţi de un ofiţer de poliţie iubitor pe când erau foarte mici. Acest om s-a asigurat că fiecare dintre cei doi va avea un start cât se poate de normal în viaţă. Însă nici măcar tatăl lor adoptiv nu şi-a dat seama pe deplin de talentul uriaş pe care îl ascundea Marcelito.

Marcelito însuşi nu şi-a perfecţionat abilitatea de a trece de la un registru muzical la altul decât mult mai târziu.

YouTube / iorgossqq

Când şi-a dat seama de talentul uimitor cu care a fost înzestrat, Marcelito s-a înscris – şi a fost acceptat să participe – la concursul „Pilipinas Got Talent”.

Cucerind inimile a milioane de oameni datorită vocii sale extraordinare, Marcelito a câştigat cel de-al doilea sezon al spectacolului, surclasând alţi treisprezece finalişti printr-o interpretare de excepţie a piesei „The Prayer”!

YouTube / iorgossqq

Nu a mai durat mult până când talentul său să fie recunoscut, lansând două albume care i-au adus succesul binemeritat. Acum, el este un artist de renume mondial, care se mândreşte cu un registru vocal pe care majoritatea cântăreţilor nu pot decât să-l invidieze!

Ascultaţi-l interpretând piesa „The Prayer” în videoclipul de mai jos. Nu veţi regreta!

 

 

Nu este de mirare că a adunat în mediul virtual o mulţime de aprecieri pentru interpretările sale fantastice. Incredibil talent!

Dacă acest videoclip v-a adus un zâmbet, distribuiţi articolul cu prietenii şi familia pe Facebook.

Sursa: livebiz.com