Tânărul mort în accidentul produs de Mario Iorgulescu, condus pe ultimul drum. Dany Vicol a fost înmormântat lângă sora lui

 

Durere de nedescris pentru familia lui Dany Vicol, tânărul de 24 de ani mort în accidentul produs de Mario Iorgulescu. Acesta a fost condus pe ultimul drum, pe 12 septembrie, de rude şi prieteni.

Loading...

Familia lui Dany a decis să îl înmormânteze lângă sora lui, în localitatea Rudeni.

Fetiţa a decedat în urmă cu câţiva ani, la vârsta fragedă de doar 6 ani, din cauza unei boli incurabile. Dany Vicol a fost înmormântat cu lăutari.

Tânărul mort în accidentul produs de Mario Iorgulescu, condus pe ultimul drum. Dany Vicol a fost înmormântat lângă sora lui

Înmormântarea tânărului a fost una dureroasă pentru părinţii acestuia, dar şi pentru cei care l-au cunoscut. Zeci de coroane au fost depuse în memoria lui Dany Vicol.

Mama acestuia a fost la un pas de leşin când fiul ei a fost condus pe ultimul drum.

Toţi cei prezenţi la înmormântarea lui Dany au purtat tricouri albe şi negre, imprimate cu poza acestuia. De asemenea, soţia tânărului nu s-a dezlipit de sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Dany.

Dany Vicol a decedat pe loc în urma impactului. Tânărul de 24 de ani se afla într-un vehicul Audi, în noaptea de sămbătă spre duminică, la ora 3.00, când a fost lovit frontal de bolidul condus de Mario Iorgulescu.

Accidentul s-a produs pe Şos. Chitila şi ambii veneau din sensuri opuse.
‘Accidentul s-a produs în faţa mea. Eu mă aflam cu maşina în spatele băiatului cu Audi. L-am văzut cum a zburat din maşină.

A fost aruncat aproximativ 20 de metri. Victima din Audi a apucat să mai clipească o dată. Era întins pe jos cu picioarele rupte. Nu pot să descriu ce am văzut, a fost horror.

M-am dus la el şi i-am zis: «Dacă trăieşti şi mă auzi, te rog să clipeşti!». A apucat să mai clipească o dată şi… gata! M-am dus către cealaltă maşină.

L-am scos din maşină pe Mario ca să nu ardă de viu. Repeta continuu că îl doare. Cred că din cauza centurii şi-a fracturat cutia toracică.

Am făcut rost de o sticlă şi i-am dat lui Mario apă, apoi au venit şi ajutoarele’, a declarat un martor de la locul accidentului.