Tânărul supraviețuiește 10 ore în ocean după ce tot timpul s-a rugat

SUA- Un tânăr a fost „tras“ de valuri in larg de pe mal unde a petrecut aproape 10 oră în ocean, unde tot timpul s-a rugat, până când a fost salvat, el era pe cale să renunțe de a mai lupta cu valurile. Blake Spataro, în vârstă de 19 ani, se bucura de vacanța pe insula St Simon în Georgia. Când a decis să intre pe plajă,unde a fost luat tras in larg de curentul valurilor foarte mării, indepartanduse departe de coastă.

Loading...

„Nu am vrut să mor acolo, vorbeam cu Dumnezeu si toată noaptea m-am rugat”, a declarat Blake pentru postul local de televiziune WJAX.

Garda de Coasta îl căuta, împreună cu familia, de-a lungul zilei până în zori , dar fără succes. Tânărul a spus că a încercat să înoată înapoi pe coastă, dar nu avea puterea să invinga curentul care il tragea tot mai mult in larg. El a ajuns la epuizare și a ales să plutească.

Blake este un crestin evanghelic, spune că s-a rugat tot timpul si s-a rugat cu lacrimi pentru intervenția divină. Când era pe cale să se renunte, a văzut luminile barcii Gardei de Coastă din apropiere și nu mai avea puterea să înoate la mal, la câțiva kilometri de St. Simon.

„Am vrut să trăiesc pentru că sunt prea tânăr să mor și nu am vrut să ajung aici, sunt foarte binecuvântat să fiu astăzi în viață” , a spus tânărul pentru Fox News. Mama sa, Janice Spataro, nu era în călătorie cu fiul ei. Spune că atunci când a primit apelul că fiul ei dispăruse, ea a început imediat să se roage .

„Am strigat la Dumnezeu toată noaptea . Mă rugam și foloseam rețelele sociale sa cer altora ajutorul să se roage, pentru că eu cred în puterea rugăciunii, “ Janice, care a spus că este convinsa că există Dumnezeua si ca fost o intervenție divină .

Blake a fost dus la spital, avea doar deshidratare și epuizare , dar nu au existat răni grave. Justin Irwin, șeful paza de coastă din regiune, a vizitat băiat în spital și a spus: „Am fost în Garda de Coasta timp de 18 ani și nu au mai văzut așa ceva“ a spus el.

 

 

Acest articol a editat de Sclipiri.ro.