Tânărul vindecat de cancer devine doctor: „Voi fi un instrument al lui Dumnezeu”

Un tânăr care a supraviețuit unui cancer după ce s-a rugat lui Dumnezeu a fost vindecat si a ajuns ca medic pentru a ajuta oamenii care suferă de această boală. 

Albien Emmanuel Gacias, a decis să studieze medicina , după ce a suferit de cancer. A reușit să-și finalizeze studiile în mod favorabil și a promovat examenul ca absolvent de doctor. 

„Acum zece ani m-am rugat pentru vindecarea mea, dar nu aveam idee că ar fi un instrument al lui Dumnezeu pentru ai ajuta pe alții să-și vindece suferința”, a spus el. 

Emmanuel Gacias a fost diagnosticat cu cancer pulmonar în 2008, când avea doar 19 ani .

Chiar înainte de începerea luptei cu cancerul, Gacias și-a pierdut mama de cancer pancreatic în 2006. La o vârstă fragedă, eal și-a asumat responsabilitatea de a-și crește șase frați. 

Voința sa în viață a fost testată în continuare când a suferit doi ani de tratament pentru cancerul pulmonar. 

Dumnezeu este bun, pentru că am supraviețuit „. „Fără sprijinul familiei și prietenilor mei, n-aș fi fost în măsură să supraviețuiesc la toate aceste”. 

S-a intors la studii si a terminat studiile de asistenta medicala inainte de a intra in scoala medicala. Gacias a trecut recent examene de licențiere medicală.

Noul doctor a spus că vrea să trateze pacienții din spitalele publice. El crede că ceea ce a trecut prin experiența sa de cancer va fi acum un avantaj în profesia sa . 

„Indiferent de lupta voastră în viață, trebuie să vă concentrați asupra obiectivelor, indiferent cât de greu este, pentru că Dumnezeu va face o cale, ca oamenii să aibă încredere în Dumnezeu și să nu-și piardă speranța”, a spus doctorul filipinez. 

Sursa: Acontecercristiano