TAROM explica după incidentul din cursa către Egipt. „Nu putem permite unui pasager să pună în pericol securitatea celorlalți”

Scandal într-un avion, pe Otopeni. O familie cu copil, evacuată cu forţa din aeronavă. Lucrurile au degenerat, iar pasagerii reclamă faptul că autorităţile nu au dat dovadă de profesionalism. De partea cealaltă, ofiţerii de securitate au reclamat faptul că femeia l-ar fi scuipat pe unul dintre aceştia în îmbulzeala creată în momentul în care s-a efectuat verificarea documentelor de călătorie.

Loading...

Într-un punct de vedere publicat pe pagina de Facebook, TAROM explică cum s-a ajuns la incidentul regretabil petrecut în zborul către Cairo. Pe data de 16 iulie, un scandal uriaș s-a declanșat după ce o însoțitoare de bord i-a cerut unei familii din Maroc, care se așezase pe locurile din zona de evacuare, să își ocupe locurile trecute pe bilete. S-a creat un haos general și a fost necesară intervenția medicior, după ce comandantul aeronavei a decis evacuarea familiei respective.

”Referitor la debarcarea pasagerei înainte de zborul spre Cairo, facem următoarele precizări: regretăm cele intâmplate, dar nu putem să nu respectăm reglementările europene sau permite unui pasager să pună în pericol siguranţa şi securitatea celorlalţi pasageri.