Tatal Alexandrei: ”Credeam ca este in viata. Visa sa devina politista”

IOAN MACESANU, TATAL ALEXANDREI, A SPUS CA..
”Credeam ca ea este in viata, abia asteptam sa o vad si le multumesc tuturor celor care ne ajuta in continuare…

El a povestit ca miercuri seara, la ora 19.00, cand a ajuns acasa, sotia i-a spus ca fata lor nu raspunde la telefon si ca a tot incercat sa o contacteze de la ora 14.00.

„Cand am ajuns la 7 seara acasa, sotia mea mi-a spus ca nu raspundea deloc, am zis sa sunam la prietenele ei si nimeni nu stia nimic si atunci am mers la postul de politie si au zis sa venim dimineata la 8”, a spus barbatul.

Intrebat cand a aflat de apelurile Alexandrei la 112, acesta a raspuns: „Cand m-au chemat sa recunosc vocea, la 11 si ceva noaptea”.

El a spus ca joi a fost impreuna cu politistii la niste adrese, pe strada Decebal, unde au intrat in doua case, fara sa descopere nimic.

Intrebat daca el a spart usile, barbatul a admis ca asa s-a intamplat: „Da. Pentru ca eram dornic sa gasesc fata. Nu stiu, eu am mers mai in fata, am fugit mai repede”.

Acest lucru se intampla „imediat dupa apel, la 11 si un sfert si 20”, a explicat el. „Am trecut la o strada de ea, noi am fost pe Decebal, si ea era pe Craiova”, a spus barbatul.

„Vineri noaptea am stat la politie pana la ora 2-3 si mi s-a spus sa merg acasa sa ma spal, sa ma odihnesc si sa vin la ora 5. Mie nu mi-au spus nimic (ca ar fi identificat casa de unde a sunat Alexandra – n.r.)”, a povestit tatal Alexandrei.

„Si azi am fost, si ieri am fost. Am cautat in puturi, am cautat in canale”, a mai spus el. Tatal fetei a spus ca visul Alexandrei era sa devina politista. Sursa: stirileprotv.ro