Tatăl i-a pregătit prânzul fetei sale în fiecare zi până la vârsta de 18 ani. Într-o zi, când a vrut să-și desfacă pachetul, fiica lui a rămas cu gura căscată. Uite ce îi pregătise bărbatul

Meg Sullivan din Tacoma, Washington, este o tânără în vârstă de 18 ani care se bucură dintotdeauna de protecția părinților ei.

Loading...

Deși este adolescentă și are o vârstă la care ar putea face singură multe lucruri, Tom, tatăl ei, încă îi mai pregătește prânzul. Face acest lucru încă de când fiica lui mergea la grădiniță, dar în ultima zi de liceu a tinerei, nu a mai găsit portocala decojită, ci o bucățică de hârtie.

„A venit momentul, fetițo!”, scria pe biletul din punga în care se aflau două portocale cu coajă pe ele. De ce? Pentru că pe acea bucată de hârtie scria ce trebuie sp faci ca să decojești portocala. Tânăra ajunsese la un alt nivel, iar tatăl a considerat că trebuie să o ajute.

Meg a publicat imaginea pe o rețea socială, iar de atunci sute de mii de oameni au distribuit postarea. Deși părerile au fost împărțite, sunt mulți cei care au aprecia gestul tatălui și l-au felicitat pentru educația primită.