Tavi Clonda şi Gabriela Cristea o botează astăzi pe micuţa Iris. Ce s-a întâmplat dimineaţă, acasă la cei doi

Zi mare astăzi în familia lui Tavi Clonda şi a Gabrielei Cristea. Cei doi fericiţi părinţi urmează să o creşineze pe mezina familiei, Iris Thea, iar evenimentul se anunţă a fi unul extrem de emoţionant.

Loading...

Astfel, pregătirile au început încă de dimineaţă la domiciliul celor doi, care aşteaptă cu sufletul la gură marele moment.

Tavi Clonda, mesaj pentru fani, în ziua în care îşi botează fetiţa

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda au aşteptat această zi încă de când micuţa a venit pe lume.
Botezul este cel mai important eveniment din viaţa unei persoane, astfel că de astăzi micuţa Iris va intra şi ea în rândul creştinilor.
Tavi Clonda, vizibil emoţionat, a ţinut să împărtăşească cu fanii săi bucuria acestei zile.

“Azi o vom creştina pe fetiţa noastra cea mica, Iris!🤗💜🙏🏻 Să aveţi cu toţii o zi binecuvantată!”, a scris Tavi Clonda pe Instagram.

Botezul micuşei Iris, la două săptămâni de la căsătoria părinţilor

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda o ţin dintr-o petrecere în alta. Cei doi s-au căsătorit religios în urmă cu două săptămâni, iar astăzi urmează să petreacă, din nou, de această dată, în cinstea mezinei familiei.

Tavi Clonda şi Gabriela Cristea şi-ai dorit enorm să-şi jure iubire veşnică în faţa Lui Dumnezeu, astfel că ceremonia a fost una extrem de frumoasă.

După slujbă, cei doi şi-au invitat toţi prietenii acasă, acolo unde au petrecut pe cinste.

La fel se va întâmpla şi astăzi la petrecerea de botez a lui Iris. La eveniment sunt aşteptaţi în jur de 100 de invitaţi, prietenii apropiaţi ai celor doi şi familia.

Botezul va fi unul tradiţional, cu ursitoare, dar şi cu animatori pentru copii pentru că da, la petrecere vor fi şi copii!

Însă, la ora 23, pentru ei ” se dă stingerea”. “Petrecerea de botez o să fie un pic mai mare, cum a fost şi la Victoria. 100, 100 şi ceva de persoane.

Este rezonabil. Prieteni apropiaţi, familie, aşa ne-am gândit”, a declarat Tavi Clonda la “Agenţia VIP”.