Te-ai întrebat vreodată ce este exact sucurile cu acid?

Bombă pentru organism

Sucurile cu acid sunt o adevărată bombă pentru organism și efectele devastatoare se văd în timp. Conform cercetătorilor, sucul este, pur și simplu, otravă în pahar şi afectează corpul. Oasele sunt cele care, pe parcursul anilor, au cel mai mult de suferit.

Ca să înțelegem mai bine, iată ce se întâmplă în organism când le consumăm:

În primele 10 minute – O cană de suc acidulat conţine aproximativ 10 linguri de zahăr, adică nici mai mult, nici mai puțin decât 100% din doza zilnică. Fosforul, responsabil de aromă, intră în sistem.

După 20 de minute – Nivelul de glucoză este în creștere şi creşte și nivelul de insulină. Ficatul începe să transforme zahărul în grăsime.

Prețul energiei suplimentare
După 40 de minute – Cafeina din suc este absorbită complet. Fluxul sanguin creşte şi ficatul eliberează şi mai mult zahăr în sânge. Creierul tău blochează receptorii hormonali pentru adenozină, astfel previne oboseala, arată stirilekanald.ro

După 45 de minute – Secreţia de dopamină creşte, inducând o stare asemănătoare cu heroina.

După 50 de minute – Fosfatul de magneziu, acidul fosforic, zincul şi calciul duc la o accelerare a digestiei. Se limitează excreţia de calciu în urină.

După 60 de minute – Toate mineralele care ar trebui să ajungă în oase, inclusiv magneziul, calciul şi zincul, sunt excretate în urină.

După o oră – Te simţi cu multă energie şi începi să ai schimbări de stare.

✔ Fiecare băutură răcoritoare provoacă reflux acid (acidul stomacului crește mai sus decât supapa de esofag). Acest lucru este mult mai accentuat atunci când corpul este într-o poziție orizontală (în timp ce doarme), dar în majoritatea cazurilor cantitatea de Cola și alte băuturi răcoritoare consumate înseamnă refluxul acid a trecut cu mult de punctul de pericol. De fiecare dată când bem o băutură plăcută, provoacă balonare și acidul intră în esofag în acest fel. Cât de mult este prea mult? Cercetările nu dezvăluie unde este linia, ci doar arată că majoritatea dintre noi au depășit-o.

✔ Acidul stomacului dizolvă țesutul – acesta este scopul său. Mucii stomacului nu se gasesc in esofag, deci daunele aduse esofagului inferior sunt mult mai frecvente pentru cei care mananca bauturi racoritoare acide decat pentru cei care consuma bauturi non-carbogazoase. Acest lucru are ca rezultat creșterea radicală a mutațiilor celulare și un nivel mult mai ridicat de rădăcini libere.

Ce se întâmplă cu corpurile noastre după ce beau sucuri cu acid

După 10 minute: Zece linguriță de zahăr se găsește într-un pahar de suc care măsoară ′′ greva ′′ devastatoare asupra organismului, iar singurul motiv pentru care nu vomiți este acidul fosforic care previne zahărul.

După 20 minute: există un salt în nivelul insulinei sanguine. Ficatul transformă tot zahărul în grăsime.

După 40 de minute: înregistrarea cu cofeină s-a terminat în sfârșit. Ochii se lărgesc. Tensiunea arterială crește pe măsură ce ficatul adaugă mai mult zahăr în fluxul sanguin. Receptorii Adenosin devin un obstacol care previne somnolența. (http://hu.wikipedia.org/wiki/Koffein)

Dupa 45 minute: Corpul creste productia de hormoni dopamina, ceea ce stimuleaza centrul de bucurie al creierului. Reacție similară cu ceea ce creează heroina.

După 1 ore: Acidul fosforic conectează calciul, magneziul și zincul în tractul intestinelor stomacale, oferind metabolismului un impuls suplimentar. Calciul este evacuat cu urina.

Mai bine de 1 ore mai tarziu: Efectul urinar al bauturii intra in ′′ joc „. Calciul, magneziul si zincul pleaca din corp, care sunt componentele oaselor noastre si ale sodiului. Până acum putem deveni iritate sau plictisitoare. Toată cantitatea de apă pe care o conține cola se lasă cu urina.

Când bem o sticlă rece de suc și ne bucurăm de prospețimea ei incontestabilă, suntem conștienți de ′′ cocktail-ul ′′ chimic pe care îl punem în corpurile noastre? Ingredientul activ din suc este acidul fosforos. Deoarece conținutul de acid este ridicat, rezervoarele folosite pentru transportul chimic au trebuit furnizate cu recipiente speciale, concepute pentru materiale cu efecte extrem de toxice.

Să aruncăm o privire la ′′ anatomia ′′ unuia dintre cele mai promovate produse de Coca-Cola, Lumina Coca Cola fără cofeină. Această băutură conține: apă îmbogățită cu carbon, E150D, E652, E651, E336, E330, E211.

Apa îmbogățită cu acid carbon – aceasta este apa de suc. Acest lucru stârnește secreția stomacului, crește aciditatea stomacului și provoacă balonare. Apa de la robinet filtru este folosită în principal pentru ea.

E150D – acesta este un colorant alimentar care este câștigat prin sau fără prelucrarea zahărului cu sau fără reactivi chimici. În caz de Coca-Cola, se adaugă sulfat de amoniu.

E652 – Ciclamat de sodiu, acesta este un înlocuitor al zahărului. Ciclama este un gust chimic sintetic, dulce de 200 ori mai dulce decât zahărul și este folosit ca îndulcitor artificial. În 1969, FDA (Autoritatea Americană de Supraveghere a Alimentelor și Medicinei) a interzis acest lucru, precum și Sacharin și Aspartam, au provocat cancer la șobolani. Mai târziu acest material a fost legalizat din nou într-un mod foarte suspect.

E650 – potasiu acesulfam. De 200 ori mai dulce decât zahărul, conține metil eter. Acest lucru face sistemul cardiovascular mai dificil. Contine si acid sparangic, care poate avea si un efect captivant in sistemul nostru nervos si poate duce la dependenta in timp. Acesulfam este slab rezolvat și nu este recomandat copiilor și femeilor însărcinate.

E651 – Aspartam. Un înlocuitor al diabetului zaharat este instabil chimic la temperaturi ridicate, iar apoi se descompune la metanol și fenilamină. Metanolul este foarte periculos deoarece 5-10 ml leziuni nervoase și orbire ireversibilă. În băuturile calde răcoritoare, aspartamul meu se transformă în formaldehyde, care este un crabberries foarte puternic. Simptomele intoxicației cu aspartam sunt: pierderea conștiinței, durerea de cap, oboseală, amețeli, greață, bătăi de inimă, creștere în greutate, iritabilitate, anxietate, tulburare de memorie, vedere vagă, leșin, dureri articulare, depresie, infertilitate, pierderea auzului și altele. Aspartamul poate declanșa tumori cerebrale, SM (Scleroza Multiplex), epilepsie, boala Graves, oboseală cronică, boala Alzheimer, diabet, deficiență mentală și tuberculoză.

E336 – Acid fosforic. Acest lucru poate provoca iritarea pielii și a ochilor. Iată ce se folosește pentru a produce săruri de amoniac, sodiu, calciu, acid fosforic din aluminiu și în sinteza organică a panglicilor de cărbune și film. Folosite si in productia de materiale rezistente la caldura, ceramica, sticla, fertilizator, produse de curatenie sintetica, medicamente, prelucrare metalice, si in industria textila si maslinelor. Este cunoscut faptul că acidul fosforic tulbură absorbția calciului și a fierului din corp, care poate provoca slăbirea oaselor și tulburarea osoasă. Alte efecte secundare sunt setea și erupțiile pielii.

E330 – Acid citric. Utilizat pe scară largă în industria farmaceutică și alimentară. Sărurile de acid de lămâie (citrații) sunt utilizate în industria alimentară, de exemplu pentru acizi, conservanți, stabilizatori și spațiu medical pentru conservarea sângelui.

Aromele – aditivi aromatici necunoscuți

E211 – Benzoat de sodiu. Iată ce se folosește în producția de produse alimentare pentru omoruri antibacteriene și fungice. Deseori se întâmplă în gemuri, sucuri și iaurt de fructe. Nu este recomandat astmului și celor sensibili la aspirină. Unul dintre studiile lui Peter Piper a descoperit că acest compus cauzând daune semnificative ADN-ului. Potrivit lui Peter, benzoatul de sodiu, care este una dintre componentele active ale conservanților, nu distruge ADN-ul, ci îl oprește. Acest lucru ar putea duce la micșorarea ficatului și la boli degenerative precum boala Parkinson.

Sursa: Noua conștiință mondială