”Te iubesc mai mult decât pot spune cuvintele!”

Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu sunt, pe lângă colegi la masa juriului la „Bravo, ai Stil”, niște prieteni foarte buni.

Ultimul episod care a vizat starea de sănătate precară a lui Cătălin Botezatu a alarmat-o pe vedetă și a făcut-o să-i transmită încă o dată părerea pe care o are despre acesta, făcându-i și o declarație extrem de moționantă la final. Iată ce i-a scris designer-ului!

Raluca Bădulescu, mesaj emoționant pentru Botezatu
Momente de cumpănă s-au instalat în viețile multor vedete autohtone după ce Botezatu a avut nevoie urgent de o interventie.

Acest moment i-a alarmat pe prietenii extrem de apropiați ai designer-ului și i-au făcut să spere la tot ce e mai bun pentru acesta. De asmenea, gândurile bune și mesajele superbe adresate lui au fost nelipsite de pe toate rețelele de socialiare.

„REGELE meu superb @catalinbotezatu1 👑❤️ Suntem alături de tine soarele nostru, cu toată inima și tot sufletul , însănătoșire grabnică, te iubesc mai mult decât pot spune cuvintele ❤️

„Am zis: Doamne, ce am pățit?”
Cătălin Botezatu acuza de ceva timp dureri în zona abdominală, iar pentru a rezolva starea care deja îi făcea zile fripte s-a dus la o clinică din Turcia cunoscută lui.

Medicii au descoperit atunci că designer-ul are o tumoră rară care trebuie operată de urgență

„M-am speriat când am văzut cum arată operația. Sunt două cusături, una cu niște capse de metal, pe interior. A fost o durere groaznică după ce s-a dus anestezia.

Au fost mulți medici, multe asistente în salon. Eram conectat la nu știu câte aparate, la nu știu câte fire. Am zis: Doamne, ce am pățit? Ce mi se întâmplă?! Medicii sunt nemaipomeniți!”
Cătălin Botezatu